Hi ha una operadora diferent: catalana i amb xarxa de fib...
Hi ha una operadora diferent: catalana i amb xarxa de fib...

Hi ha una operadora diferent: catalana i amb xarxa de fibra pròpia

Goufone és l'autèntica operadora de casa nostra que va néixer fa més de 10 anys portant Internet a les masies d’Osona i avui ja és a Mataró i a més de 200 poblacions amb la millor xarxa de fibra òptica

No totes les operadors de telefonia i internet són igual tot i que ens ho puguin semblar, d’entrada. En un mercat sovint col·lapsat per ofertes, portabilitats, serveis i permanències… val la pena separar el gra de la palla. Hi ha una manera diferent de fer les coses i es diu Goufone. Que per què és diferent? Para atenció.

Quantes vegades has tingut problemes amb l’internet de casa i una reparació s’ha allargat per uns quants serveis tècnics, impersonals i carregosos? Goufone és una empresa que va néixer per fer arribar la fibra òptica allà on les altres empreses no ho feien. I quan ha arribat al Maresme ha seguit estenent la seva pròpia xarxa. La connexió de fibra òptica és seva. Ells en responen, la controlen. Ells la coneixen i, si és necessari, ells mateixos fan les reparacions i adaptacions oportunes. Són una empresa que ofereix telecomunicacions de quilòmetre zero.

Les altres virtuts de Goufone

El desplegament de la seva pròpia xarxa, sense dependre de ningú, és el principal atribut de Goufone. Els seus serveis van, però, més enllà de la pròpia xarxa de fibra pròpia. També oferten telefonia mòbil i energia verda. Les avantatges pels seus clients, que cada cop són més, es basen en l’ADN d’aquesta empresa catalana: proximitat, servei i solucions adaptades. T'atendran sempre amb el teu idioma.

 • Sense permanència: Goufone no creu en la permanència: ets lliure de marxar quan vulguis. L’objectiu és que estiguis a Goufone perquè així ho vols, mai per obligació.
 • Flexibilitat. Goufone s’adapta a les exigències dels seus usuaris per oferir exactament allò que necessiten. Ni més ni menys.
 • Servei i proximitat personal: Goufone és una operadora de casa, de quilòmetre zero, que està a prop dels seus veïns i veïnes i que dona servei al teixit social del seu territori. 
 

El desplegament del Maresme, pas a pas

L’aposta de l’empresa osonenca pel Maresme, per oferir l’alternativa d’una xarxa pròpia que respon a cada cas, és sostinguda en el temps i es va estenent com una taca d’oli des de Mataró cap a la seva àrea d’influència. Actualment, a la comarca Goufone dona cobertura amb la seva fibra òptica pròpia a Mataró, Argentona, Dosrius i Òrrius.  Aquest 2022, l’operadora de telecomunicacions té previst desplegar la seva fibra òptica a les següents poblacions del Maresme: Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, Premià de Mar, Premià de Dalt, Arenys de Mar i Arenys de Munt.

 • Podeu comprovar si a casa vostra arriba la fibra de Goufone a través d'aquest enllaç
 • L’objectiu de Goufone és anar estenent la seva xarxa de fibra òptica pròpia arreu del territori.  A Mataró, Goufone disposa de botiga al Carrer de la Riera, 51, davant l’Ajuntament. 
Goufone

Les instal·lacions de Goufone

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive