No totes les operadores de telecomunicacions són iguals
Notícies relacionades
No totes les operadores de telecomunicacions són iguals

Contingut patrocinat

No totes les operadores de telecomunicacions són iguals: t’expliquem per què

Goufone, operadora 100% catalana i propera, cobreix tot Mataró amb la seva pròpia xarxa de fibra òptica i compta amb una botiga a la Riera

No, no totes les companyies de comunicacions i telefòniques són iguals. Encara que t’ho diguin. Moltes estan tallades pel mateix patró però hi ha una manera diferent, una elecció diferencial que està a l’abast del client. Goufone és el nom de l’empresa catalana que ofereix una alternativa integral en serveis d'Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa. I fins i tot energia verda!

Goufone és una empresa nascuda el 2010 a Osona que porta més d’una dècada consolidant una altra manera de ser i fer en el mercat de les telecomunicacions. Es defineix com “l’operadora de casa que et toca la fibra” però què vol dir això ben bé, més enllà de l’eslògan? “Som una operadora de proximitat, que parlem català, que tenim el call center a les oficines de Gurb, que prioritzem l’atenció a les persones i atendre-les ràpida i satisfactòriament: busquem aquest ser propers, que es noti el tracte humà, el bon rotllo, que t’emocioni que una operadora de telefonia et pugui atendre com un comerç de tota la vida”, descriuen des de Goufone.

La clau, tenir la xarxa pròpia

A Mataró i al Maresme, Goufone té plenament implementada la seva millor carta de presentació, allò que els singularitza. Goufone treballa amb la seva pròpia xarxa de fibra òptica, amb el seu propi cable. Això els permet ser responsables directes del servei, del seu manteniment i de resoldre possibles incidències. A altres, truca’ls. A Goufone t’atenen, et responen i si cal actuen. Mantenint l’ADN propi: tracte proper, humà, català.

 

Un dels factors diferencials de l’operadora osonenca és que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica. Van començar en indrets molt aïllats de la comarca d’Osona i en aquests moments ja porta més de 4.000 quilòmetres de xarxa de fibra òptica pròpia. Com anar de Barcelona a Dakar. 

La seu de Goufone a Mataró, a la Riera, just davant de l'Ajuntament

La seu de Goufone a Mataró, a la Riera, just davant de l'Ajuntament

Amb una xarxa que ja abasta el 30% del territori català i una facturació superior als 10 milions d’euros el darrer any, Goufone és la demostració que les coses es poden fer diferents. Ofereixen altes prestacions en telefonia fixa i mòbil, i també comercialitzen energia verda. Es presenten com el que són: l'operadora més gran amb capital 100% català sempre amb l’objectiu d’oferir un servei de telecomunicacions de la màxima qualitat, amb total transparència i un tracte proper, resolutiu i directe.

Tothom al mateix preu

A Goufone no hi ha clients especials o diferents, ni ofertes-trampa ni lletra petita dels contractes. El preu és el mateix per a tothom, amb les respectives tarifes segons els preus que es contracta. I no varia si el client no vol. “Apostem per no fer distincions entre els usuaris. Per Goufone tothom es tracta per igual, prioritzant així la fidelitat de les persones a les que ja donem servei”. Potser per això, i tot i la joventut de l’empresa, la fidelitat dels seus clients es manté en un percentatge molt alt.  

Goufone
Goufone

Apostant per Mataró

Més característiques marca de la casa de Goufone: quan desplega els seus serveis a un territori, s’hi implica també socialment. Que les arrels siguin de debò. A Mataró, en els darrers mesos, ha estat patrocinador de Les Santes oferint solucions tecnològiques adaptades als diferents escenaris i les retransmissions en directe de la darrera Festa Major. També dona suport al primer equip femení del CN Mataró de waterpolo, l’equip local amb més projecció a Europa i tot l’Estat. “Quan diem que volem ser propers i de casa volem dir això: donem suport a l’esport local, als grans esdeveniments culturals i al teixit propi de cada zona en la que despleguem la fibra”, asseguren des de l’operadora. 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive