Novartis invertirà 63 milions a la seva fàbrica del Maresme
Novartis invertirà 63 milions a la seva fàbrica del Maresme

Novartis invertirà 63 milions a la seva fàbrica del Maresme

Novartis crearà 84 nous llocs de feina i la fàbrica de Palafolls serà un dels centres de producció d'antibiòtics de la companyia a Europa

patrocini pous
 

Novartis invertirà 63 milions d'euros a la planta que té a Palafolls. Així ho ha anunciat el grup suïs en un comunicat, on ha detallat que amb la inversió preveu ampliar la capacitat de fabricació de les instal·lacions en un 150%, de 200 a 500 tonelades anuals. A més, Novartis crearà 84 nous llocs de feina. Amb tot, la fàbrica del Maresme es convertirà en un dels dos innovadors centres de producció del grup farmacèutic a Europa.

A banda d'aquesta inversió, el grup també invertirà 12,9 milions a Castellanos de Moriscos (Salamanca). Tot plegat forma part d'un conjunt d'inversions que tenen per objectiu millorar la capacitat productiva i la innovació de les plantes de Novartis a l'Estat. 

La planta, l'única a Europa dedicada a la fabricació de mescles d'antibiòtics estèrils, es convertirà després d'aquest procés d'actualització en un dels dos innovadors centres de producció d'antibiòtics de la companyia a Europa. Aquesta inversió de Novartis a Espanya permetrà la creació de 84 nous llocs de treball i l'ampliació de la capacitat de fabricació de les instal·lacions en un 150%, de 200 a 500 tones anuals.

El centre de Palafolls és referència per a Novartis a nivell global per ser una de les úniques plantes de producció de matèries primeres per a la fabricació d'antibiòtics, considerats com a medicaments essencials per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). L'ampliació i transformació de la fàbrica converteix a Novartis en una de les úniques companyies amb aquestes característiques en tota Europa.

Els productes de Novartis arriben a més de 750 milions de persones a nivell global. Més de 108.000 persones de més de 140 nacionalitats treballen en Novartis a nivell mundial.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive