eHolo, el millor software per a psicòlegs Foto: R. Gallofré
eHolo, el millor software per a psicòlegs Foto: R. Gallofré

Marc Mayola

eHolo, el millor software per a psicòlegs

La plataforma ofereix totes les eines que necessita un psicòleg o una psicòloga per a desenvolupar la seva activitat laboral integrades en una mateixa aplicació

Videotrucades, resums de les sessions, històries clíniques, firmes digitals de consentiment, facturació... totes aquestes eines integrades dins d’un mateix espai. Això és el que ofereix eHolo a psicòlegs i psicòlogues que, quan veuen el món de possibilitats que s’obre davant seu exclamen: “Oh! Això existeix?”. Així ho descriuen Sònia Torras i Eduard Martí, cofundadors de l’empresa que ha revolucionat la gestió de la tasques relacionades amb la psicologia. 

Els dos emprenedors maresmencs van ser conscients, durant la pandèmia, que emergien noves necessitats per tal de tenir cura de la salut emocional de les persones. Es feia essencial que pacient i professional poguessin establir un contacte més ràpid i directe. Les consultes amb videotrucada van començar a créixer exponencialment, i aquesta és una dinàmica que segueix vigent. 

Aleshores va ser quan Torras i Martí van dissenyar un Marketplace en el qual els psicòlegs i psicòlogues oferien els seus serveis a través d’un buscador. Amb el pas de les setmanes, de totes maneres, el software dissenyat per eHolo va esdevenir tan potent que els professionals van optar per aprofitar totes les seves possibilitats. Així, doncs, l’empresa de gènesi maresmenca ja no només seria punt de contacte entre pacient i professional, sinó que oferiria totes les eines que el psicòleg o la psicòloga necessiten per tal de dur a terme la seva activitat professional. 

En qüestió de mesos des del seu naixement, eHolo ha sigut capaç d’arribar al mercat llatinoamericà: “Tenim clients a Mèxic, República Dominicana o Xile. També farem el software en anglès perquè així ens ho han demanat professionals de casa nostra que treballen al Regne Unit i als Estat Units”.

El TecnoCampus com a acompanyament primordial

“Fins fa poc treballàvem a casa nostra. Vam veure que això ja no donava més de si. Aleshores, un dels nostres mentors ens va parlar del TecnoCampus. Vam pensar: ‘això és real?’. I sí, ho era. Ens han facilitat moltes eines per fer-nos visibles i treballar d’una manera més eficient. Parlem de condicions físiques, de tenir un lloc estable i adequat per a treballar, però també d’acompanyament empresarial i, fins i tot, emocional. Abans treballàvem de forma rudimentària i ara, gràcies al TecnoCampus, tot és professional”. Sònia Torras i Eduard Martí han pogut tirar endavant la seva empresa. Una història d’èxit de l’emprenedoria a la comarca. 


La fitxa

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive