Una cooperativa de suport terapèutic, Ajut Pepa Maca 2023
Una cooperativa de suport terapèutic, Ajut Pepa Maca 2023

Una cooperativa de suport terapèutic, Ajut Pepa Maca 2023

La Sarja, una cooperativa de psicòlogues d’orientació sistèmica que treballen plegades una professió sovint solitària és la guanyadora del premi

patrocini Pous renda
 

El passat dijous 8 de juny Coop Maresme va fer entrega de l'Ajut Pepa Maca 2023 a La Sarja Psicologia. Després de dies de deliberació, el jurat va acordar premiar aquesta cooperativa de suport terapèutic recentment constituïda. La Sarja es defineix com “un equip de professionals de la psicologia que ofereix acompanyament terapèutic amb un enfocament sistèmic i constructivista”.

La Sarja va néixer arran del neguit entre diferents psicòlogues maresmenques de la branca coneguda com “d’orientació sistèmica” per crear “un espai terapèutic propi i comú, per tal de trencar amb l’aïllament i la solitud des de la qual s’acostuma a treballar en la professió.” Expliquen que “el projecte ens permet realitzar-nos com a persones i com a terapeutes i, des d’aquí, poder traspassar aquest benestar en la nostra manera de treballar a les persones a les quals atenem dins l’espai terapèutic”.

Des de La Sarja Psicologia celebren amb entusiasme el reconeixement "estem molt contentes i il·lusionades d'haver guanyat l'Ajut Pepa Maca. Això ens ajudarà a seguir consolidant i fent créixer la cooperativa, la seva tasca i els serveis que oferim. Agraïm altra vegada la tasca de Coop Maresme per l'acompanyament i suport que ens han ofert des dels inicis de la creació de la cooperativa".

Les sòcies de La Sarja

Les sòcies de La Sarja
 


Una bona Nit del Cooperativisme


Andrea Cobo, membre del jurat d'enguany, assegura que tots els projectes presentats tenien estructures molt elaborades i potents, "ha estat una decisió molt difícil i ajustada". Des de Coop Maresme, es van reafirmar en continuar sent al costat de totes les entitats, a les bones i a les no tan bones, "que el cooperativisme també va d'això!".

La referent de sensibilització de l'equip de Coop Maresme, Emma Codonyés valora molt positivament la IV Nit del Cooperativisme, una vesprada que per primera vegada va tenir lloc fora de la ciutat de Mataró, en aquest cas a Arenys de Mar. L'Emma celebra també la diversitat de sectors econòmics que representaven els sis projectes presentats i l'espai de trobada i coneixença que també es va crear durant la celebració.

Foto de família de la Nit de l'Emprenedoria

Foto de família de la Nit del Cooperativisme


Per què l'Ajut Pepa Maca?

Des de Coop Maresme contribueixen a l'enfortiment de l'economia social i solidària de la comarca. L'Ajut Pepa Maca és una de les eines que impulsem per promoure la creació de cooperatives i per tant, del creixement del teixit cooperatiu, la generació de mercat social i les pràctiques transformadores que esdevenen seguint els principis de gestió democràtica i participativa, orientació de l'activitat a satisfer les necessitats humanes posant l'economia al servei de les persones i el compromís amb la comunitat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive