Carla Pujol, de CLIP Salut. Foto: R. Gallofré
Carla Pujol, de CLIP Salut. Foto: R. Gallofré

CLIP Salut: psicologia i logopèdia amb atenció personalitzada

El centre, nascut gràcies a l’assessorament de TecnoCampus, ofereix un tracte individualitzat i acurat a cada pacient

“Quan arriba l’infant em poso en contacte amb la seva escola o l’especialista mèdic que correspongui per abordar millor cada cas i treballar-lo de manera individualitzada. Tenir cura de cada pacient de manera personal és una cosa que els pares saben valorar. Ens distingeix aquesta implicació i preocupació en cada cas”. Parla Carla Pujol, logopeda i propietària de CLIP Salut, el centre situat al carrer d’Onofre Arnau número 37 de Mataró que ofereix serveis de logopèdia i psicologia.

CLIP Salut estructura la seva activitat en tres àrees de treball: psicologia i psicopedagogia, reforç i tallers. La primera va adreçada únicament a un públic infantil i juvenil però, en tots els casos, s’enfoca de manera multidisciplinar. Així doncs, Carla Pujol (logopeda) i Laia Sedano (psicòloga) es reuneixen cada dia per valorar l’evolució de cada cas o pacient. 

Les notícies al teu Whatsapp

  • Els titulars destacats de cada dia, directes al teu mòbil. Fes clic a aquí, envia la paraula Alta i guarda't el número a l'Agenda.
  • També pots trobar Capgròs a Telegram i subscriure’t als newsletters diaris de Capgros.com.

Com a logopeda, Pujol tracta amb nens i nenes i les seves famílies, però també amb adults que necessiten aquest servei. L’especialista treballa la teràpia miofuncional, que s’encarrega de prevenir, valorar, diagnosticar i corregir les disfuncions que poden interferir tant en la producció de la parla com en les diferents estructures del sistema orofacial. Pujol corregeix trastorns d’aprenentatge com la dislèxia o dificultats de parla, llenguatge i lectoescriptura. 

A banda, CLIP Salut també ofereix reforç escolar individual, pensat per a infants que tenen alguna carència o dificultat en l’aprenentatge, i tallers en grup.

Carla Pujol explica que va ser gràcies a l’assessorament del TecnoCampus Mataró-Maresme que va poder iniciar el seu negoci, resolent-li dubtes i gestions que, sinó, li haurien estat molt carregosos. Gràcies a aquesta ajuda ara pot dedicar-se a ajudar als nens i nenes que van a la seva consulta en ple Centre de Mataró.


LA FITXA

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive