Portada del gràfic de la setmana.
Portada del gràfic de la setmana.

Salva Fernández / Ferran Pous (interactiu)

El gràfic: què fem quan estem a Internet?

Les webs més visitades, quantes hores passem a Internet, quins serveis de menjar online demanem...

Internet forma part del nostra dia a dia i és gairebé impossible imaginar la gran majoria de coses que fem i gestionem sense estar connectats a la xarxa. Però, què fem quan estem a Internet? Al Gràfic de la Setmana avui repassem les webs més visitades, quin servei per emportar és el més demandat (ambdós casos a Espanya), quantes hores passem a la xarxa en comparació amb altres països i una curiositat explosiva: què passa en un sol minut a Internet? Aquí teniu el gràfic:

 

Tot i que el creixement d'altres xarxes socials és major, la realitat és que Facebook segueix sent el rei i només Google i Youtube superen en audiència el gegant de Zuckerberg. Els únics dos mitjans que entren en el Top 10 de SimilarWebs són el Marca i elmundo.es. En el capítol de menjar per emportar, Just Eat domina el sector (multirresposta possible), seguit de Burguer King i Glovo.

D'altra banda, Espanya no és dels països amb més temps d'estada a Internet. De fet està per sota del global de 6 hores i 43 minuts. Els països amb més temps són Colòmbia, Mèxic i Rússia per sobre de les nou, vuit i set hores respectivament.

I per últim, les dades sorprenents del que mou Internet en un sol minut. En aquest temps, TikTok s'instal·la més de 2700 vegades, hi ha quasi 350.000 stories a Instagram, es pugen 500 hores de vídeos a Youtube i s'envien gairebé 42 milions de missatges. Una autèntica bogeria.

Fonts utilitzades: SimilarWeb i Statista

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive