El gràfic: El domini de TikTok.
El gràfic: El domini de TikTok.

El gràfic: l'explosió de TikTok, la xarxa social de moda

L'ascens fulgurant d'aquesta xarxa social duplica els números d'Instagram i Facebook.

TikTok no té aturador. La nova xarxa social en la que els seus usuaris creen vídeos amb gran ritme i enginy, que ràpidament viralitzen i es comparteixen per milers, segueix creixent com cap altra xarxa social. Malgrat estar a l'ull de l'huracà per l'ús de les dades dels seus usuaris, l'aplicació suma ja 5,4 milions des descarregues a Espanya només en aquest 2020. Tot un fenomen sobretot entre els més joves de la xarxa.

En el gràfic de la setmana repassem aquesta i altres dades d'interès. Quins són els països que més fan servir el TikTok? Les dades comparades amb les espanyoles són encara més poderoses. A més, també comparem la xarxa social amb altres aplicacions de primera línia en temps de pandèmia, com Zoom o com WhatsApp. El ritme de descàrregues segueix sent superior en el cas dels que ja s'anomenen tiktokers. Aquí teniu l'interactiu:

 

 

 

El 2020 dels mini clips

Un 2020 que ha col·locat al capdavant de les xarxes socials TikTok, superant inclús la suma de descàrregues de les segones i terceres xarxes amb més volum, Instagram i Facebook. És evident que la xifra també indica que aquestes dues xarxes es troben en una situació de maduresa, mentre que TikTok és la novetat. Però no deixa de ser sorprenent que més de 70 milions d'usuaris s'hagin descarregat l'app durant mesos com l'abril, juny i juliol. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive