Sectors que estan creant llocs de feina aquest 2021
Sectors que estan creant llocs de feina aquest 2021

Ester Arroyo

Cinc claus de caràcter informàtic que les petites empreses han de tenir

Software personalitzat, digitalització, còpies de seguretat...

Si tens una empresa petita, un negoci o ets autònom, segurament els elements que et mencionarem et són familiars. No tots els negocis necessiten les mateixes eines per oferir un bon servei o producte però sí és cert que la majoria requereixen algunes eines comunes per treure el màxim rendiment a la feina. A més a més, es tracta d’elements que no necessiten una inversió elevada, just el que busca qualsevol persona que tingui un negoci petit. Deixa’t assessorar per experts per determinar si realment aquell element és imprescindible pel teu rendiment.

Software personalitzat: actualment hi ha molts professionals i empreses que ofereixen serveis de disseny d’eines com webs o sistemes de gestió que poden ser claus en el teu negoci. Parla directament amb el professional, confia en les seves habilitats i demana tot el que consideris perquè englobi les teves necessitats.

Digitalització: és important tenir la informació i les dades emmagatzemades a nivell digital. A part d’aquesta qüestió de la qual gairebé tots els petits empresaris ho tenen més que assumit, també cal pensar en si hem de fer una estratègia digital i si hem d’estar presents a les xarxes socials. En aquest cas, es recomana contractar els serveis d’una empresa especialitzada en comunicació i màrqueting digital, ja sigui per la part d’assessorament o per la gestió de les xarxes.

Externalitzar el suport tècnic: si ets una petita empresa o treballes per compte propi, al principi difícilment tindràs un departament informàtic dins de la teva plantilla, a no ser que et dediquis a aquest sector. Si externalitzes aquest servei t’estalviaràs costos i tindràs la garantia de tenir un servei professional en temes de software i hardware. Fins i tot hi ha empreses informàtiques que ofereixen packs de serveis per pymes que solen incloure assessorament, instal·lació de software i suport tècnic.

Backups: tenir-ho gairebé tot digitalitzat presenta el problema de perdre-ho. Per això és important comptar amb un suport informàtic que prengui mesures bàsiques de seguretat. D’aquesta forma evitarem que qualsevol contratemps pugui suposar la pèrdua de dades importants.

Inversió en hardware: elements que t’ajudaran a les gestions diàries. Parlem de productes com l’ordinador però també d’altres suports que potser s’adapten més a la nostra activitat com poden ser les tauletes. Enfoca’t sempre en aquells suports que saps que utilitzaràs i que sempre seran un servei per a tu, mai una càrrega

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive