Negocis per muntar amb poca competència
Negocis per muntar amb poca competència

Paula Saez

Negocis per muntar amb poca competència

Us oferim una sèrie de idees i consells per poder muntar un negoci amb poca competència i que tingui més opcions de triomfar entre tanta competència.

Cada cop és més difícil trobar idees originals per poder muntar una start-up i aconseguir l’èxit amb ella, ja que la competència sol ser molt elevada. Això es suma a altres dificultats lligades a començar un negoci, per la qual cosa buscar l’originalitat i emprendre en aquells sectors en els que no hi ha molta competència és essencial si volem triomfar i cobrir una necessitat que diversos ciutadans tenen. Per a poder ajudar-vos, a continuació us deixem amb una sèrie de consells i idees variades de negocis que encara no tenen molta competència.

Negocis amb poca competència en els que podem triomfar

  • Apps per a wearables: els rellotges intel·ligents i les polseres d’exercici són una realitat que cada cop està més estesa en la població i molts usuaris de smartphones acaben per adquirir un d’aquests wearables per a complementar la seva experiència. Són veritablement útils per monitoritzar diverses funcions, però encara no tenen moltes apps específiques per a ells, per la qual cosa trobem aquí una oportunitat de negoci. El desenvolupament de solucions adaptades a aquests dispositius té molt de futur, ja que tot apunta a que els wearables estan aquí per quedar-se i que cada cop evolucionaran més.
  • Software de IA per a drons: els drons estan guanyant cada cop més en popularitat i s’estan emprant en diversos àmbits com el cinematogràfic, la gravació d’anuncis i per ús personal (tot i que s’han de complir les restriccions i normatives vigents). Per aquest motiu, és una bona idea la de plantejar-nos desenvolupar software i aplicacions de intel·ligència artificial per que els drons “aprenguin” per sí mateixos diverses accions com esquivar arbres de forma automàtica en les seves rutes de vol, per exemple.
  • Formació, comunicació i esdeveniments tecnològics: el futur esta ple d’oportunitats en el món de la tecnologia però ningú neix amb tot el coneixement al cap, per la qual cosa també hi ha espai per ensenyar. Termes com eHealth, big data, nano-tecnologia i biotecnologia estan a l’ordre del dia i si podem confeccionar cursos per ensenyar-ho tot sobre ells de ben segur que tindrem diversos clients interessats.
  • Suport informàtic: per suposat, tots els canvis i tendències actuals apunten a que també podrem trobar l’èxit en el desenvolupament de sistemes d’atenció al client, ja sigui de forma presencial o bé remota, per a pimes i emprenedors. Si aconseguim crear una xarxa estesa i d’utilitat per a resoldre problemes tècnics que podem complicar el dia a dia en un negoci, l’èxit esta garantit. Sí, és difícil aconseguir-ho, però si la construïm poc a poc i els oferim uns preus que estiguin al seu abast, eventualment ens assegurarem de disposar d’una bona base de clients fidels.

Siguem estudiants començant en el món del màrqueting (o derivats) o bé adults que ja han passat per altres àrees de negoci però encara no han trobat la fórmula de l’èxit, sempre és bo conèixer les tendències actuals i futures.

A més d’aprendre de les start-ups que estan triomfant per aplicar-ho al nostre propi negoci en busca de la desitjada estabilitat i de poder destacar entre la competència.

Font: Emprendedores

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive