Aula Maker de l'Escola GEM.
Notícies relacionades
Aula Maker de l'Escola GEM.

Aula Maker de l'Escola GEM, un espai de formació per a Mataró

Es tracta d’un nou espai a l’Escola GEM pensat per fomentar l’emprenedoria i el treball obert i connectat amb altres entitats, organitzacions i agents socials

patrocini pous
 

L’Escola GEM estrena l’Aula Maker, un espai d’aprenentatge, de formació i de treball obert que es vol centrar en les STEAM i la cultura emprenedora per poder dur a terme idees pròpies i cocreades amb altres agents i entitats. Aquest nou espai de treball vol activar i despertar les ments per formar persones en el marc de la creativitat i el compromís comunitari, mitjançant un espai innovador, dinàmic i connectat socialment amb Mataró i la seva àrea d’influència.

L’objectiu d’aquest nou espai a l’Escola GEM és poder aglutinar diversos projectes en col·laboració amb entitats, centres educatius i universitats, els quals han de suposar una millora de l’entorn de l’alumnat, que treballarà de forma activa en l’execució dels mateixos projectes.

Aquest nou espai és un punt de partida per treballar amb rigor i sostenibilitat tots els projectes que es portin a terme, buscant sinergies amb altres agents externs que pugin aportar no només coneixement a l’alumnat, sinó solucions i plans de millora per la ciutat i la realitat que ens envolta en diversos àmbits.

Tot sota les premisses del projecte STEAM, que respon a les sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques i que està pensat per ensenyar a través de tècniques i execucions de projectes més enllà de l’aprenentatge tradicional.

GEM 127 (1)

 

L’Escola GEM amb Technovation Girls, una app per millorar el món

Un dels projectes més importants que es porten a terme a l’Aula Maker és el Technovation Girls, que busca incrementar la participació femenina en l’àmbit tecnològic, on actualment només representen el 30% dels treballadors. Technovation Girls Catalunya convida a nenes i adolescents d’entre 8 i 18 anys a aprendre i participar en la resolució de problemes reals mitjançant la creació d’una app mòbil.

L’Escola GEM compta amb un equip, l’únic de Mataró, que participa en aquest programa, buscant la col·laboració entre dones professionals, contribuint a detectar el talent femení en edats primerenques i aportant solucions solidàries la dia a dia com a societat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive