Les escoles convoquen vaga al març: seran aquests dies
Les escoles convoquen vaga al març: seran aquests dies

Escola GEM: emprenedoria, internacionalització i educació emocional per al millor aprenentatge

Les Portes Obertes serveixen per conèixer una escola amb educació integral de 0-18 anys que acompanya als infants en totes les etapes educatives.

L’Escola GEM celebra les jornades de visites al centre, de 30 minuts i en grups reduïts, per donar a conèixer el seu model educatiu i tots els avantatges que ofereix. Amb una educació integral que aglutina des del 0 fins als 18 anys, aquesta escola catalana amb més de 50 anys d’història, centre l’aprenentatge dels més menuts en tres eixos educatius principals: l’emprenedoria, l’educació emocional i la internacionalització

Les portes obertes són una bona oportunitat per conèixer accions i activitats que van més enllà del creixement dins i fora de l’escola, amb l’objectiu de crear nens i nenes amb esperit crític i conscients del món que els envolta

GEM 10
Demana cita i coneix les instal·lacions
 

Una de les característiques principals del centre és que està governat per un patronat de pares i mares que són els garants de la línia educativa del centre, pensant en l’alumne per sobre de tot i amb un esperit transformador que es tradueix amb una renovació constant dels seus mètodes de treball dins i fora de l’aula, on les competències digitals i els projectes interdisciplinaris estan a l’ordre del dia. 

Tres eixos educatius

La internacionalització forma part de l’aprenentatge dels infants des de ben menuts, on a partir dels dos anys ja tenen contacte amb la llengua anglesa, que va tenint presència constant a l’aula fins que als 12 anys s’incorpora el francès com a segon idioma. Aquesta metodologia arriba fins a les últimes etapes, amb possibilitat d’intercanvis durant l’ESO i la presència de l’anglès de forma natural durant el batxillerat.

De fet, l'anglès s'impulsa en aquesta etapa també amb el MIT International Science and Technology Initiatives, un programa pioner en educació internacional que ofereix als seus alumnes facilitats per a treballar amb col·laboradors d’arreu del món per a que millorin habilitats de lideratge. Durant unes setmanes al curs, alumnes del Massachusetts Institute of Technology (MIT) donen classes al GEM, acostant la seva metodologia a l'escola mataronina.

GEM 86
Les competències digitals, de ben petits i presents en tots els eixos educatius
 

L’emprenedoria es treballa en totes les etapes amb l’objectiu que aquesta esdevingui una actitud i una competència transversal que traspassa qualsevol aspecte acadèmic i s’impregna en el dia a dia de l’alumnat. Des d’activitats de descoberta, autonomia i raonament lògic a l’educació infantil fins a programes per despertar l’esperit emprenedor en la creació i gestió d’una cooperativa i d’altres en els quals es treballa amb diverses entitats per cooperar i fer que els alumnes proposin canvis en el seu entorn. En aquest sentit, l’Escola GEM compta amb un programa de certificació del TecnoCampus de competències emprenedores pels seus estudiants de batxillerat, on certifiquen habilitats en aquest sentit segons el marc europeu EntreComp i compta amb mentors del TecnoCampus per ajudar a decidir el futur educatiu de l’alumnat un cop fora de l’escola.

Per últim, però no menys important, l’educació emocional, cabdal per al desenvolupament dels infants des de la primera de les etapes per créixer en autoconeixement, guanyar en autonomia i en confiança i seguretat en un mateix. Aquest eix educatiu està present des de ben menuts i fins a les últimes etapes, amb diverses accions i activitats que ajuden a ser més empàtics i a connectar millor amb els companys i el món que els rodeja.

Una escola que evoluciona i acompanya en totes les etapes

L’Escola GEM destaca per estar present en totes les etapes educatives dels infants i per ser el millor company de viatge en l’aprenentatge acadèmic i humà que desenvoluparan al llarg dels anys. Per això, compten amb tot tipus de serveis que s’adapten a les necessitats de les famílies i a la seva capacitat de conciliació. Acollides en diverses hores del dia per facilitar l’entrega i sortida dels infants, servei de menjador i extraescolars que destaquen per tenir una gran varietat de propostes per a cadascuna de les etapes escolars. 

GEM 127
Aula Maker, un nou espai de formació
 

Recentment l’escola ha estrenat l’Aula Maker, un nou espai de formació i de creació pensat per al seu alumnat, però també per fomentar l’emprenedoria i el treball amb altres entitats, organitzacions i agents socials que busquen despertar el compromís comunitari amb projectes socialment compromesos. Aquesta aula serveix com a nou punt de treball comú interdisciplinari, que permet impulsar tot tipus de projectes, com el Technovation Girls, que vol incrementar la presència femenina en l’àmbit tecnològic.

Visites i entrevistes personalitzades

El centre compta ja amb tota la informació necessària per resoldre qualsevol dubte als pares i mares que estiguin interessats en la inscripció dels seus infants a l’escola. Es poden concertar visites i entrevistes personalitzades a través d’aquest enllaç, i així poder visitar les renovades instal·lacions del GEM petit, on tot comença.

GEM 84
Educació integral de 0-18 anys.
 

Calendari de visites a les instal·lacions:

 • Dissabte, 19 de febrer (3-6 anys)
 • Dissabte, 5 de març (primària i ESO)
 • Dissabte, 2 d’abril (Batxillerat)
 • Dissabte, 7 de maig (Llar d’Infants)
 • Inscriu-te aquí: https://po.escolagem.cat/

Altres dades de contacte:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive