La torna solidària: del Black Friday al #GivingTuesday
La torna solidària: del Black Friday al #GivingTuesday

La torna solidària: del Black Friday al #GivingTuesday

Dimarts 29, després del Black Friday i el Cyber Monday, toca ser solidari: un dia internacional de la donació

patrocini pous
 

Després del Black Friday i el Cyber Monday ve el Giving Tuesday. I l’endemà ja pots tornar a dir els noms dels dies en català. Així com els dos dies de descomptes en compres en general i en tecnologia en concret són sobradament coneguts, el Giving Tuesday només fa 10 anys que es fa i reclama una mica més d’atenció.

Perquè no deixa de ser una torna, una torna solidària i global, un moviment sense ànim de lucre que el que vol és, després del consumisme endèmic de les dues jornades precedents, promoure la solidaritat entre les persones, organitzacions, institucions i empreses durant el primer dimarts després del Black Friday i el Cyber Monday, aquest any, el 29 de novembre.

Incentivar les bones accions

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 29 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Unir-se és molt senzill: només calen ganes de fer un món millor, donar un cop d’ull a les causes de #GivingTuesday i decidir què faràs o a qui donaràs. 

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin en aquest dia mundial de la donació, amb l’objectiu final d’expandir la solidaritat els 365 dies de l’any.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive