El Black Friday venia amb alguna trampa incorporada
El Black Friday venia amb alguna trampa incorporada

A pels descomptes: un Black Friday més necessari que mai

Amb la nova conjuntura inflacionista, aprofitar els descomptes de la campanya per fer els regals nadalencs ja no és qüestió d’oportunisme sinó de supervivència

patrocini pous
 

Com cada any, l’últim divendres de novembre inaugura la temporada de campanya de Nadal amb l’inici del Black Friday. Sens dubte, un moment clau i important per a les marques, que porten mesos preparant les seves campanyes. No obstant això, la concentració d’ofertes i la por a l’increment de preus han propiciat que cada vegada més marques s’avancin a la cita.

El Black Friday sempre s’ha distingit per ser l’oportunitat perfecta d’aconseguir productes amb descomptes majors que en plena campanya nadalenca, aconseguint fins a un 80% de descompte.

7 de cada 10 poden comprar

Avui en dia, un 70% d’espanyols esperen el Black Friday per a comprar aquells productes que ja tenien localitzats i per a avançar-se als regals de tal com confirma l’últim Estudi ‘Hàbits de Compra a Espanya Black Friday 2022’ realitzat per l’agència especialitzada en marketplaces del Grup Viko, Tandem Up, la qual afirma que, un 43% d’espanyols comprarà els seus regals de Nadal els dies al voltant del 25 de Novembre.

L’aparició del Black Friday o el Cyber Monday (Ciberdilluns) també es deu a un canvi en els patrons de consum. Fa més d’una dècada, el consumidor esperava amb ganes els períodes de descomptes per comprar les peces que, durant la temporada, no havia comprat pel preu que tenen o perquè el fet d’anar de rebaixes era gairebé un acte social i de satisfacció personal en què es podien aprofitar les gangues.

Comentaris (1)

Wallace Fa 1 any
"A pels descomptes"! Alça Manela!, la llengua nostrada, la del gran Espriu, cada cop més prostituïda. Felicitacions

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive