Datali Group, Suport expert a les empreses que operen amb e-commerce i en entorns digitals
Datali Group, Suport expert a les empreses que operen amb e-commerce i en entorns digitals

Software financer per empreses que operen a través d’Amazon y e-commerce

Datali Group, premiada als Creatic, és una gestoria amb seu al TecnoCampus especialitzada en Amazon, marketplaces, e-commerce i negocis online

Datali Group és el projecte guanyador a la millor iniciativa liderada per dones dels Premis Creatic 2021, que es van atorgar la setmana passada al TecnoCampus. Es tracta d'una gestoria especialitzada en Amazon, marketplaces, e-commerce i negocis online, que ha presentat un potent software que permet optimitzar els processos financers, comptables i fiscals de les empreses que operen en entorns digitals.

Carla Carrasco, CEO i Fundadora de Datali Group, va ser qui va pujar a l'escenari per rebre el premi en metàl·lic de 6.000€, el trofeu a millor iniciativa liderada per dones i una bonificació del 50% de l’estada a la incubadora del TecnoCampus. Des de l'empresa destaquen que aquesta ha estat "una victòria més en la lluita de les dones emprenedores per seguir promovent el seu important paper en el món empresarial i dels negocis". 

L'empresa es va fundar per cobrir les necessitats dels venedors que operen al mercat digital i que requereixen assessorament financer, comptable i fiscal personalitzat. Amb un equip d'experts amb més de 10 anys d'experiència en el sector financer, ofereixen solucions personalitzades i detallades, adaptant-se al que necessita cada client.

Des de Datali Group expliquen que vendre a internet requereix gestionar tot de problemes fiscals en base a les normes i procediments que s'apliquen a cada context i país"A Datali Group som conscients que vendre a Internet no és una feina senzilla, ja que requereix gestionar tots els problemes fiscals que van sorgint. Cal conèixer el conjunt de normes i procediments que s'apliquen a cada context i país. "Comptar amb un assessor fiscal expert en la venda per Internet per gestionar i resoldre tots aquests problemes no només és una necessitat, també una assegurança i una tranquil·litat", asseguren. 

Datali Group

info@dataligroup.com

+34 93 737 12 14

Web: https://dataligroup.com/

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive