pandèmia mataró maresme
pandèmia mataró maresme

Salva Fernández / Ferran Pous (interactiu)

La Covid-19 en xifres a Mataró i Maresme: risc de rebrot, contagis, incidència...

Al Gràfic de la Setmana repassem les dades de la Covid-19 a Mataró i Maresme.

La Covid-19 està atacant amb força a tot Catalunya, i això també es deixa veure a Mataró i Maresme. Per això, al gràfic de la setmana repassem el risc de rebrot, els contagis dels últims set dies, la incidència acumulada, índex de reproducció, grups escolars confinats i més per cadascun dels municipis de la comarca. Les dades actualitzades a 4 de novembre sobre totes les dades per veure, de forma desglossada, com està afectant a cada indret del Maresme.

Gràfic de la setmana - La Covid-19 al Maresme per municipis:

 

El risc de rebrot es troba desplegat per cada municipi, destacant Mataró, Argentona o Arenys de Munt per sobre dels 1.200 punts. En canvi, la capital del Maresme pot celebrar que l'índex de reproducció ha caigut per sota d'1, el que significa que per cada infectat ja no se n'està infectant ni un (0,96). Tordera, amb 1,78 té l'índex més elevat, entre municipis que es mouen entre el 0,80 i gairebé els dos punts. Aquest índex és clau perquè la incidència acumulada per cada 100.000 habitants pugui anar caient en els propers dies.

Pel que fa al número de contagis en els últims set dies, la capital del Maresme també està molt per sobre de la resta de municipis amb 949 contagis. Pineda de Mar, amb més de 170, i Premià de Mar, amb més de 120, també tenen dades elevades en aquest sentit, com passa al Masnou (101). Tots els municipis tenen algun contagiat, sent Sant Iscle de Vallalta el que menys amb només dos.

A nivell escolar, Mataró amb 72 grups escolars està evidentment al capdavant per volum d'escoles i centres, mentre que d'altres com Pineda de Mar amb 14 grups es troben també amb un número elevat en proporció. El Masnou i Premià de Mar en tenen deu cadascun, mentre que la resta es mouen entre zero grups i cinc de confinats.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive