Una edició anterior dels Premis Creatic
Notícies relacionades
Una edició anterior dels Premis Creatic

Oberta la convocatòria per als premis Creatic

El premi promogut pel TecnoCampus se centra enguany en les noves solucions en l’àmbit de la salut, les TIC, l’economia circular, la indústria 4.0, l’economia blava, i la indústria dels videojocs

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert una nova convocatòria dels Premis Creàtic, que reconeixen les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació. L'objectiu dels guardons, dotats amb fins a 12.000 euros, és promoure i donar suport a nous projectes emprenedors que contribueixin a un creixement sostenible.

Com en anteriors edicions, els Premis Creatic consten enguany d'un guardó a la millor iniciativa empresarial en l'àmbit de la tecnologia i la innovació, dotat amb 12.000€ i un any d’estada bonificada a la incubadora d’empreses del TecnoCampus, així com d’un Premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i un Premi al millor projecte amb impacte social, ambdós dotats amb 6.000€ i un any d'estada bonificada a la incubadora.

Com a element destacat de l'edició d'enguany, els premis tenen una mirada especial cap a noves solucions en l’àmbit de la salut, les TIC, l’economia circular, la indústria 4.0, l’economia blava, i la indústria dels videojocs, com a sector estratègics del territori. 

Els premis es lliuraran al mes de novembre en el transcurs de la Nit de l'Emprenedoria, en què també es farà un reconeixement a iniciatives emprenedores sorgides de l'àmbit de la Universitat i la Formació Professional. Les candidatures als premis es poden presentar fins al 5 d'octubre de 2022. 

Els premis compten amb el mecenatge d’empreses i institucions compromeses amb un creixement sostenible de l’entorn. Són set en total: Bytemaster i ESED-Cyber Security & IT Solutions (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); Derecho.com i Palobiofarma (categoria bronze).

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive