NEM engalana comerços amb el nou domàs de Santes
Notícies relacionades
NEM engalana comerços amb el nou domàs de Santes

NEM engalana comerços amb el nou domàs de Santes

La peça, creada pel propi president de NEM Xavier Martín, vol ser una oda a la Missa i la religiositat de la festa

Domassos als comerços i balcons per fer ambient de Santes. Aquesta és la darrera iniciativa de Negoci Empresa Mataró, que ha creat una nova icona de la Festa Major, que lluirà a les seus dels seus associats i que també es pot comprar.

El nou domàs de Santes és una creació del propi president de NEM Xavier Martín i s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència de la regidora adjunta de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Maria José Pérez Carrasco. NEM ha distribuït els domassos a tots els seus associats, raó per la qual el domàs ja és visible a la ciutat. Igualment, qui vulgui comprar-lo el pot trobar a la seu de l’entitat empresarial, al Carrer de Sant Benet, 43. El preu, 18 euros per peça.

Recuperar una icona

Xavier Martin, president de NEM és l’autor del disseny i ha explicat en nom de l’entitat que 'l'any passat no vam poder fer una icona de Santes per part de NEM i aquest any volíem contribuir recuperant una icona que s'utilitzava molt al segle passat, com són  els faldons als balcons. La imatge té diferents colors que representen les veus dels feligresos a la Missa de les Santes. El blau de fons fa referència al caràcter mediterrani de Mataró. Volem donar esperit de la festa major en temps de pandèmia, animar a que tothom posi el faldó. Tot i que per la situació actual viurem unes Santes molt acotades, hem volgut donar veu al lema: Nem de Santes! per crear expectativa i donar-nos ànims”.

El domàs és una imatge de les Santes patrones i proposa “un grafisme multicolor i impactant com és l’Ofici del 27 de juliol, que fa la nostra festa religiosa més important”, assegura Martín. Així doncs vol ser un homenatge al “regal per a les oïdes i un recés de pau per a l’ànima” que és la Missa de les Santes. Un domàs religiós i comercial alhora.

 

Comentaris (1)

Ciutadà Fa 10 dies
Bona iniciativa, però em recorda una mica els anys cinquanta i seixanta.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive