Mataró segueix generant llocs de treball i fent baixar l'atur
Mataró segueix generant llocs de treball i fent baixar l'atur

Més de 2.500 mataronins troben feina en els darrers 12 mesos

L'atur segueix baixant a Mataró i es manté en xifres similars a les registrades abans de la crisi del 2008

patrocini pous
 

En els darrers 12 mesos, un total de 2.510 mataronins i mataronines han trobat feina a la ciutat. Aquesta és una de les dades que destaca el regidor d'Ocupació, Sergi Morales, del balanç de l'atur registrat en tancar el mes de març a la capital del Maresme. 

Durant el mes passat la xifra d'aturats a Mataró es va reduir en 49 persones que van trobar feina. Això situa la taxa actual de persones desocupades a la ciutat en 13,04%, quelcom que suposa un total de 7.800 mataronins en la llista d'aturats. 

Tal i com destaca el propi Morales, cal remuntar-se al juliol de 2008 per trobar una xifra de desocupats més baixa. Això implica que la taxa d'atur a Mataró és similar a la que hi havia a la ciutat abans de la crisi del 2008, que va fer pujar moltíssim aquests indicadors. Tot i així, la taxa d'aturats mataronina és una de les més elevades entre les ciutats catalanes de més de 50.000 habitants, i es troba per sobre de la mitjana catalana i maresmenca. 

Les dades mataronines s'alinien amb les registrades al Maresme, on després de tres mesos consecutius amb lleugers increments de la població desocupada, tots els sectors econòmics han registrat una disminució de l’atur. Al conjunt de la comarca, la taxa d'aturats és de 10,91%, més de dos punts per sota que la mataronina. 

 

Comentaris (1)

adonai70 Fa 2 mesos
yo en los ultimos 12 meses encontré trabajo, se acabo, volvi a encontrar trabajo, se acabo, volvi a encontar trabajo, se acabo y ahora llevo 6 meses sin comerme una rosca, y supongo que habra gente como yo, yo en esa estadistica como entro que encontré trabajo o que se perdió 3 veces hay le dejo.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive