Que els mataronins consumeixin a Mataró: NEM apel·la al sentiment local. Foto: R. Gallofré
Que els mataronins consumeixin a Mataró: NEM apel·la al sentiment local. Foto: R. Gallofré

Que els mataronins consumeixin a Mataró: NEM apel·la al sentiment local

Una campanya publicitària i un sorteig per incentivar els mataronins a comprar al comerç local aquest Nadal

“Si tu no compres a la teva ciutat, qui ho farà?”. Amb aquesta simple pregunta de reminiscències Kennedyanes, Negoci Empresa Mataró apel·la al sentiment de pertinença a la ciutat dels mataronins per incentivar el consum en clau local en aquesta campanya de Nadal. Una sèrie de banderoles publicitàries i el sorteig de dues paneres per valor de 10.000 euros són l’aposta estrella per una temporada nadalenca que no pot tenir, amb el context Covid, els elements habituals.

“Gràcies per apostar pel comerç de la teva ciutat”, “Nosaltres apostem per a Mataró, i tu?”; “Compra local, consumeix local, viu local” o “Aquestes festes t’esperem” són alguns  del missatges que es podran llegir en les 150 banderoles instal·lades a 75 fanals de carrers estratègics de la ciutat i a 16 laterals del Mataró Bus.  “El comerç local és dels sectors que més ha patit més directament les conseqüències del confinament i per això cal reforçar el missatge que tots plegats hem de donar suport a un sector clau per a la ciutat, que genera ocupació i afavoreix les relacions socials”, diu el president de NEM Jordi Novo, que espera que els mataronins responguin en clau de consum local precisament

Novo afegeix que “creiem és moment de posar en relleu el valor afegit que té comprar al comerç local i hem d’aconseguir que, malgrat les dificultats, sigui una bona campanya de vendes per a tots els negocis del NEM”.

Dues paneres per valor de 10.000 euros

Per incentivar el consum i agrair el recolzament del comerç local, NEM sortejarà dues paneres amb més de 200 regals provinents dels seus establiments associats entre tots els que comprin a les botigues de Mataró durant aquestes festes. “És la nostra forma d’agrair als que aposten pel nostre comerç i que volem que Mataró segueixi tenint vida comercial”, explica el president de NEM, Jordi Novo. El sorteig es realitzarà el 4 de gener a través de les xarxes socials i les paneres es podran veure a les oficines de Capgròs. El vicepresident de NEM Josep Maltas explica que “les dues paneres són una fita històrica no només pel seu valor, que és proper als 10.000 euros, sinó també perquè suposa un recull de productes de tota mena, que reforça la idea que al comerç de Mataró s’hi pot trobar de tot”. 

 

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive