El tanatori de Mataró, gestionat per Cabré Junqueras
El tanatori de Mataró, gestionat per Cabré Junqueras

Mataró tindrà un segon tanatori a finals de 2025

Cabré Junqueras obrirà un segon Tanatori “més petit i íntim” amb 4 sales de vetlla a l’emergent barri del Rengle

patrocini pous comunitats
 


Mataró tindrà un segon tanatori a finals de l’any que ve. Cabré Junqueras té enllestit el projecte i la ubicació, al barri del Rengle. La mateixa empresa funerària propietària del Tanatori de Mataró obrirà un segon equipament més petit, amb 4 sales de vetlla i sense crematori, en aquesta zona emergent de la ciutat. Des de l’empresa, que porta 120 anys establerta com la funerària mataronina, aquest nou equipament permetrà atendre als veïns de la ciutat que prefereixin un espai “més petit i íntim” per als seus comiats.

Josep Maria Mons és el Director General de Cabré Junqueras i explica que “després de més de vint anys de prestació del servei al Tanatori de Mataró, hem detectat que hi ha famílies que preferirien un servei de vetllatori en un espai més petit i íntim”. Aquest mateix any han de començar les obres d’un nou tanaroi que tindrà quatre 4 sales de vetlla, amb terrasses i serveis individuals per a cada sala, un espai per a celebracions de comiat i una cafeteria, a més de pàrquing”. 

Amb l’aposta pel Rengle, Cabré Junqueras arriba a una de les zones en desenvolupament de la ciutat. “Mataró està fent una molt bona aposta posant en valor un espai privilegiat que fins fa poc no formava part del panorama de la ciutat. Aquest espai on conviuen serveis, habitatges i espais a l’aire lliure donarà en un futur un gran actiu a la ciutat”, elogia el màxim responsable de l’empresa. 

Visita d'obres a la Torre Barceló. Foto: R.Gallofré
La zona del Rengle, vista des de la Torre Barceló. Foto: R.Gallofré


Ni crematori ni ampliacions

Des de Cabré Junqueras especifiquen que en cap cas el nou tanatori incorporarà crematori. “Actualment a Mataró ja hi ha 4 forns crematoris, dos al Tanatori de Mataró i dos al Cementiri de Les Valls. Amb aquestes instal·lacions es cobreix perfectament la demanda existent i el possible augment de la demanda d’incineració que pugui incórrer en un futur”, assegura Mons. Actualment el percentatge d’incineració al Maresme està aproximadament en un 50%.

Tampoc no es preveuen futures ampliacions del nou Tanatori ja que Mons assegura que “la característica principal serà la de petit format, amb poques sales i molta intimitat per a les famílies” i especifica que “aquestes instal·lacions estaran destinades a serveis on no es prevegi molta assistència de visitants”.

Comentaris (11)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive