El barri del Rengle de Mataró. Foto: Ajuntament
Notícies relacionades
El barri del Rengle de Mataró. Foto: Ajuntament

Nova zona verda al Rengle de Mataró

La plaça ajardinada al front marítim, de 3.600 m2, estarà enllestida d'aquí a cinc mesos i costarà 450.000 euros

El sector del Rengle, al front marítim de Mataró comptarà amb una nova zona verda, ubicada a la part més propera de la Torre d'Ara. Seran 3.600m2 de zona ajardinada actualment pendent d'urbanitzar, entre els edificis d'habitatges de nova construcció i el bloc d'habitatges assequibles construït fa més d'una dècada per l'Obra Social de La Caixa.

La nova plaça, que urbanitzarà PUMSA, se situa en concret a l'illa entre el Passeig de la Marina, el Passeig del Rengle i el carrer de Cabrils, i enllaçarà amb la zona de passeig situada davant del parc de Mar, de cara a generar un espai agradable per als veïns i vianants. L'espai enllaçarà amb la plaça de Marie Curie urbanitzada al 2020 i la plaça de Margarita Salas. 

Les obres pavimentaran l'espai reproduint les mateixes figures circulars del passeig ja urbanitzat, amb sauló estabilitzat de diferents colors, un material permeable que permet drenar en part l’aigua de la pluja. També s'hi instal·larà enllumenat de tecnologia LED. Pel que fa a l'enjardinament, en alineació amb el passeig de Marina les espècies triades han estat les grevíl·lees i els tamarius, i a les formes circulars definides pel paviment  s’hi plantaran sapindes i pistàcies de la Xina i sòfores del Japó. L’empresa adjudicatària TEC-RAUL, SL realitzarà els treballs per un import de 449.242,18 euros sense IVA i el termini d’execució de les obres és de 5 mesos.

D'aquesta manera, s'acaba d'urbanitzar una de les últimes illes pendents al Rengle, sector on en els darrers anys hi han florit les noves promocions d'habitatges (moltes d'elles d'alt standing) i també les grans superfícies comercials.

Comentaris (8)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive