Els reels serviran per vendre.
Els reels serviran per vendre.

Instagram llança la compra a través de Reels a tot el món

El comerç en línia segueix evolucionant i Instagram vol competir directament amb TikTok.

L'evolució d'Instagram cap a l'eCommerce està a punt de completar-se: la companyia ha llançat les compres en Reels només quatre mesos després d'estrenar-se el format. Després d'un període de proves que va començar a l'octubre, les compres en Reels ja estan disponibles a tot el món: les empreses i creadors de contingut podran etiquetar productes en crear els seus vídeos.
Un cop els usuaris premin en les etiquetes, podran guardar els productes a favorits o comprar-los. A més, les marques podran afegir una etiqueta de "contingut de marca" a les seves publicacions en Reels per a mostrar promocions.

La raó que hi ha darrere d'aquesta nova funció, és la competència: TikTok recentment es va associar amb Shopify amb l'objectiu llançar noves funcions de compra en la seva plataforma de micro vídeos. Malgrat que aquesta aliança es troba en una fase inicial en la qual els usuaris de Shopify poden utilitzar la integració amb TikTok per a la creació de campanyes i trackejar les conversions que aquestes acaben produint a les seves botigues, s'espera que en el 2021 la integració Shopify-*TikTok sigui més profunda.

Vendes i TikTok, una relació sorpenent

Tiktok va anunciar la seva associació amb l'empresa canadenca Shopify. Es tracta d'una ecommerce que facilitarà als anunciants poder introduir els seus productes per a vendre'ls en la xarxa social de vídeos xinesa. És a dir, les empreses podran introduir vídeos que gràcies a Shopify podran ser adquirits de manera directa. "Estem encantats de ser el primer soci a donar la benvinguda a TikTok al món del comerç, especialment ara, mentre els nostres comerciants es preparen per a una temporada de compres nadalenques en línia", va explicar Satish Kanwar, vicepresident de producte de Shopify, a Reuters. Per part seva, TikTok, en un comunicat va afirmar que "Shopify és un soci perfecte per a ajudar-nos a créixer i expandir les nostres capacitats comercials a nivell mundial".

Caldrà veure com afecten aquests moviments, que van enfocats sobretot a facilitar les vendes on-line a comerços que potser no tenen capacitat per tenir la seva pròpia botiga virtual. De fet, a Instagram fins ara només podies enllaçar de forma externa un cop superaves els 10.000 seguidors. Ara és possible vendre directament amb la plataforma.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive