Innovació mataronina per facilitar les pràctiques a empreses
Innovació mataronina per facilitar les pràctiques a empreses

Innovació mataronina per facilitar les pràctiques a empreses

ESED desenvolupa DualsApp, una nova eina per gestionar pràctiques d'empresa entre centres educatius i empreses sorgida de la necessitat conjunta

patrocini Pous consultans nova llei
 

La gestió de pràctiques entre centres educatius, professors, alumnes i empreses acaba de guanyar una nova eina: DualsApp. ESED, empresa de Mataró que es troba al TecnoCampus, ha desenvolupat una nova eina per gestionar un àmbit que moltes vegades pot resultar ferregós i laberíntic per als propis instituts, els seus docents, els alumnes i les empreses.

Es tracta d'una eina que ha sorgit de la necessitat conjunta d'empreses i centres per simplificar i agilitzar el procés de recerca, selecció i gestió de pràctiques. Un procés que s'acaba alentint i complicant a causa de la falta d'eines per compartir o visualitzar ofertes laborals, la utilització de canals de comunicació poc efectius o la complexitat en la gestió de tràmits burocràtics entre centre educatiu, alumne i empresa.Desenvolupada per l’empresa ESED - Cyber Security & IT Solutions, aquesta aplicació en línia promet simplificar i agilitzar tot el procés.

El problema de la falta d'eines per compartir ofertes laborals, la ineficàcia dels canals de comunicació i la complexitat dels tràmits burocràtics han fet que el procés de recerca, selecció i gestió de pràctiques sigui lenti i complicat. DualsApp neix per solucionar aquestes problemàtiques, oferint una plataforma única i centralitzada.

Els centres educatius poden centralitzar tota la informació i documentació necessària en un sol lloc, reduint els tràmits burocràtics i els costos associats. A més, els docents poden gestionar les pràctiques dels alumnes de manera més eficient, dedicant menys temps a tasques administratives i més a la supervisió.

  • Per als alumnes, DualsApp ofereix una manera autònoma de buscar i aplicar a les ofertes de pràctiques que més els interessin. Amb només un clic, poden enviar el seu currículum i optar a oportunitats que coincideixin amb els seus interessos i capacitats.
  • Les empreses també en surten beneficiades, ja que poden publicar les seves ofertes de manera ràpida i senzilla a través de la plataforma, arribant a un públic més ampli d'estudiants potencials.
  • DualsApp no només facilita la col·laboració entre centres educatius i empreses, sinó que també prepara els alumnes per afrontar amb èxit els reptes del món laboral, donant-los autonomia i les eines necessàries per construir el seu futur professional.

DualsApp és una eina dissenyada per simplificar la gestió de pràctiques empresarials, incrementant les oportunitats per a estudiants i empreses, i preparant la nova generació per a un món laboral en constant evolució.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive