CES Las Vegas 2022.
CES Las Vegas 2022.

Els gadgets més destacats del CES Las Vegas 2022

El Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas d’aquest any 2022 ens ha deixat amb una sèrie de gadgets interessants per descobrir.

patrocini pous
 

L’esdeveniment tecnològic més influent del món ha tancat un any més les seves portes després de reunir a més de 40.000 assistents en persona i a 1800 mitjans globals en 11 espais interiors i exteriors a Las Vegas a principis d’aquest any 2022. Amb un 30% dels assistents que viatjaven des de fora dels EUA, representant 119 països, hem descobert diversos gadgets i innovacions en sectors com l’automobilístic, el de l’entreteniment, la salut i fins i tot per a l’agricultura. Destaquem alguns dels més importants a continuació per conèixer què va donar de si el CES Las Vegas 2022.

Els gadgets més destacats del CES Las Vegas 2022

 • Un cotxe que canvia de color: mai us heu comprat un cotxe i quan ha passat un temps heu pensat que us agradaria canviar el seu color? Gràcies als avenços en tinta electrònica, aquesta serà una possibilitat viable en un futur molt proper. Concretament, va ser BMW amb el seu model elèctric iX Flow el que va presentar aquesta útil funció, que més enllà de l’estètica, permet mantenir o rebaixar la temperatura en funció del temps de l’exterior (ja sabeu, si el cotxe és negre i fa sol s’escalfarà molt més que si el canviem a blanc, per exemple). 
 • Un tractor autònom: fabricat per Deere & Co, es tracta d’un tractor model 8R que actua de forma automàtica sense la necessitat de tenir un conductor. De fet, es pot controlar mitjançant una app de mòbils i s’espera que els primers models es comencin a comercialitzar a finals d’aquest any 2022.
 • Una tableta o portàtil plegable: el Asus Zenbook 17 Fold OLED UX9702 no és el primer que proposa aquets tipus de disseny, però si el més gran. Amb una pantalla plegable de 17 polzades en format 4:3 i resolució 2K, ve acompanyat d’un teclat bluetooth. Ens permet emprar-lo com a tableta o bé com a portàtil, donades les seves dimensions i capacitats. Encara és aviat per conèixer el seu preu i disponibilitat. 
 • Uns auriculars “invisibles”: el Noveto N1 es presenta com un dispositiu de so revolucionari que té forma de barra de so però emet uns ultrasons que es dirigeixen directament a les orelles de les persones properes, situades en la posició adequada. La gràcia esta en que els que estan al voltant de la sala senten la música com si d’un xiuxiueig es tractés, mentre que si es situen enfront el so s’intensifica i aporta una sensació d’immersió que prometen que serà sorprenent.
 • Un volant amb pantalla 3D: una altra innovació en l’àmbit de la conducció és aquest volant de Imuzark, una startup que ha presentat un projecte basat en una pantalla de 2,8 polzades que s’integra al volant i permet que el conductor la toqui gracies als sensors que porta. Tot i això, encara s’ha de comprovar la seguretat d’aquest tipus de tecnologia en desenvolupament.

També hem vist altres invents com un dispositiu que controla els nivells de glucosa a la sang, una bombeta capaç de monitoritzar els patrons de la son o una app que es centra en valorar la salut de la nostra mascota mitjançant l’escaneig del seu nas. Tot això i molt més ha destacat en el CES de Las Vegas d’aquest 2022 i ho començarem a veure convertir en realitat en els pròxims mesos i anys.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive