L'estadi dels Rams.
Notícies relacionades
L'estadi dels Rams.

Els anuncis de la Superbowl, la tendència de 2022? Criptomonedes, vehicles elèctrics...

El major esdeveniment esportiu nord-americà va tenir anuncis de criptomonedes, vehicles elèctrics i NFT. Tres tendències que caldrà seguir al 2022.

patrocini pous
 

La Superbowl és l'esdeveniment esportiu nord-americà més important de tots, seguit per més de 90 milions de persones arreu del món i amb un show made in USA que té de tot: esport però sobretot espectacle. És, a nivell econòmic, un termòmetre interessant perquè els anuncis que s'emeten durant aquest partit, on van guanyar Los Ángeles Rams, són els més cars del món: trenta segons costen set milions de dòlars. Qui va ser el gran dominador? Tres sectors clau que indiquen el camí a seguir aquest 2022.

Les criptomonedes, els vehicles elèctrics i els NFT van ser els grans dominadors dels anuncis que es van poder veure durant el partit de futbol americà. En el primer cas, aquestes empreses porten temps invertint en publicitat a palades, i de fet estan convertint les criptomonedes en el substitut de les apostes esportives en el patrocini d'esdeveniments esportius. 

Plataformes com FTX, crypto.com (amb LeBron James de gran reclam) i eToro van estar molt presents, i coinbase va fer aparèixer un QR per on es podia entrar a la seva web d'intercanvi i participar en un sorteig. Es calcula que el 0,5% de la població mundial inverteix en criptomonedes, pel que encara queda molt per a tenir una adopció massiva com en altres camps.

un instant
L'anunci de cyrpto.com amb LeBron James
 

El vehicle serà elèctric o no serà

Juntament amb les criptomonedes, els vehicles elèctrics van tenir molta presència amb marques com BMW, Toyota, Kia i Polestar amb les seves futures apostes en aquest sector. També Wallbox, empresa de recàrrega de vehicles elèctriques i que té una seu a Barcelona, va ser-hi present.

Els NFT també van tenir el seu moment de glòria. Alguns amb voluntat solidària per recaptar fons per la Fundació Petfinder, d'altres per promocionar una nova cervesa sense hidrats (Bud Light Next) i d'altres com el fet d'haver convertit les entrades de la Superbowl en NFT.

En total, la Superbowl va generar més de 430 milions de dòlars en ingressos publicitaris. Només els Jocs Olímpics en generen més.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive