degiro broker mobil
degiro broker mobil

Redacció

Degiro, el broker al mòbil

Degiro s’ha convertit en una de les aplicacions de borsa més populars a casa nostra. N’expliquem els motius

Degiro és un dels brokers més populars de l’estat des de la seva arribada a la península ara ja fa més de sis anys. Ho és gràcies a la seva bona campanya publicitària com, també, als baixos preus amb els quals opera (de vegades fins i tot un 84% més baixos que els seus competidors). Amb seu a Amsterdam, va ser fundada el 2008 per cinc antics treballadors de BinckBank.

Els inversors poden comprar i vendre valors com accions ordinàries i preferents, renda fixa (bons), opcions, warrants i ETF a través d'una plataforma de negociació a Internet o directament per telèfon. La supervisió de Degiro depèn del Banc Central dels Països Baixos (DNB) i l'Autoritat holandesa dels Mercats Financers (AFM). Les següents són cinc característiques amb les quals aquesta plataforma ha volgut diferenciar-se:

Comissions Competitives

Un dels principals atractius que té Degiro són les seves tarifes inusualment baixes, especialment si les comparem amb altres brokers en línia. Aquestes tarifes permeten, al seu torn, l'accés als mercats estrangers amb un percentatge de comissió accessible fins i tot en el cas de no comprar moltes accions.

Plataforma Online

La plataforma online amb la qual opera Degiro fa el broker especialment atractiu, especialment per a aquells inversors que no estan singularment familiaritzats amb aquest tipus d'operacions. La tramitació la podem realitzar directament a través d'Internet, de manera que s'eviten incòmodes tràmits burocràtics.

Estructura i instruments

La infraestructura de Degiro permet inversions en les borses de tot el món i ens ofereix diferents instruments d'inversió i tipus d'ordres com accions, fons d'inversió, efts, bons, opcions o drets.

Atenció a el client

L'atenció al client és un dels serveis més valorats de Degiro. O bé a través de correu electrònic o per telèfon, en horari de les vuit del matí a les deu de la nit, de dilluns a divendres, Degiro ens ofereix una atenció resolutiva i ràpida. El personal d'atenció al client té bona formació en la matèria.

Transparència: Operacions segures i fiables

Degiro ens garanteix, a través de la seva plataforma en línia, un sistema basat en la màxima transparència. Obrir el compte no comporta cap cost i l'eficiència del servei d'atenció al client pot resoldre dubtes sobre un determinat tipus d'inversió.

L'app per al mòbil de Degiro és de les més còmodes que hi ha en aquest sector. El seu disseny és molt net i la seva navegabilitat és excel·lent.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive