Proposta d'ajuts al comerç per adaptar-se al decret d'estalvi energètic. Foto: R. G.
Proposta d'ajuts al comerç per adaptar-se al decret d'estalvi energètic. Foto: R. G.

Comerç obert al migdia aquest divendres a Mataró

En vigílies de l’1 de maig i per les compres del Dia de la Mare, els comerços mataronins potencien la franja del migdia

El comerç mataroní obre aquest divendres 30, excepcionalment durant el migdia per a potenciar les compres pel Dia de la Mare. És una iniciativa de NEM, Negoci Empresa Mataró, de resultes del fet que sent demà primer de maig i festiu una jornada com la del Dia de la Mare podria quedar penjada.

Són desenes els comerços i establiments de tots els sectors, inclosos òbviament els de restauració, que s’han alineat per potenciar la jornada d’aquest divendres obrint al migdia. Cal recordar que el primer diumenge de maig se celebra el Dia de la Mare i és un moment precís i oportú per obsequiar a la progenitora amb algun regal o detall. Per facilitar al màxim les compres, doncs, aquest divendres el comerç fa hores extra i obrirà en franja de migdia més hores del que és habitual.

Imatge de la campanya de NEM

Imatge de la campanya de NEM

Se sumen a la campanya la gran majoria de comerços dels eixos del Centre de Mataró, entre els que no tancaran directament i els que ho faran durant menys estona que normalment. Uns i altres s’alien per concentrar el màxim de vendes i que ningú es quedi sense celebrar un dia tan especial com el de la mare.

Els migdies, una tendència volguda

Cal recordar que obrir més als migdies (avançant cap a un horari seguit o no tant separat entre matí i tarda) és un dels objectius que persegueix NEM els darrers mesos, en què les restriccions en molts casos han castigat el comerç de tota la vida. Iniciatives com aquesta del Dia de la Mare serveixen alhora per refermar l’aposta pel servei al ciutadà i de prova pilot per assolir els migdies com a franja horària perfecta per a les compres, especialment els divendres amb tot el cap de setmana per davant. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive