El comerç de Mataró, ara també a Internet.
El comerç de Mataró, ara també a Internet.

Compra online a establiments de Mataró i t'ho portem a casa

Capgròs aprop Mataró és un nou Marketplace on compres als establiments adherits i ho reps tot a casa, en un únic enviament. Així de fàcil.

Capgròs aprop Mataró és una nova aposta de transformació del comerç local que pretén facilitar les compres als mataronins i mataronines i oferir noves vies de negocis als establiments i serveis de la ciutat. Conegut com a Marketplace, es tracta d’una botiga de botigues, on els comerciants ofereixen els seus productes en línia perquè la gent els compri. Com Amazon o Ebay, però en format local i de proximitat. Una plataforma que aglutina comerços de tot tipus i que facilita la vida a les dues cares de la moneda: per una banda, els comerciants poden vendre a totes hores i a aquells que per horaris no poden anar a l’establiment; per l’altra, el consumidor pot fer la compra d’alimentació, de roba o de serveis i rebre-ho tot a la vegada, sense haver de voltar. El futur és digital. El futur és a Mataró. La plataforma es posa en marxa aquest proper mes d'agost.

Com funciona Capgròs aprop Mataró per als comerciants

Els comerços només han de firmar un acord de col·laboració i donar-se d’alta al Marketplace. Un cop fet, preparen els seus fitxers de productes amb descripcions, fotos i preus, els pugen a la plataforma i ja estan llestos per poder vendre 24 hores, sense limitacions de cap tipus.

Capgròs aprop Mataró compta amb un equip que ajuda i acompanya en l’alta de productes i de fitxers, així com ofereix assessorament durant aquests primers passos. Si estàs interessant, contacte amb Capgròs aprop Mataró a través d’aquest formulari.

unnamed
Firmes, dones d'alta i comences a vendre
 

Com funciona Capgròs aprop Mataró per als clients

Els clients poden accedir a la web a qualsevol hora del dia i fer la seva cistella de compres d’entre tots els productes disponibles. Alimentació, roba, serveis... Tot en una mateixa cistella. Un cop executa la compra, rep la comanda de 18h a 20h del dia següent. El pagament és directe al comerç, de tal manera que no hi ha intermediaris de cap tipus.

Com funciona l’enviament dels productes

Capgròs aprop Mataró treballa amb un model propi de transport, que es controla des de la pròpia plataforma i ofereix totes les garanties.  La plataforma s’encarrega de recollir les comandes en els diferents establiments adherits, fer la cistella personalitzada i portant el paquet en l’horari previst al client.

image
Enviament amb servei de transport propi
 

Què costa l’enviament de productes?

El transport s’assumeix al 100% per Capgròs aprop Mataró, de tal manera que el cost de l’enviament s’aplica en tres franges:

  • Comandes a partir de 25 euros: 2,99 euros a Mataró
  • Comandes a partir de 25 euros: 3,99 als municipis del voltant
  • Comandes a partir de 99 euros: gratuït
image (3)
Preus ajustats en el transport.
 

Comerç local, de proximitat... I on-line

Capgròs aprop Mataró vol ser el comerç de proximitat, però ara a Internet. Potenciant els establiments de Mataró i oferint noves opcions de venda i de compra adaptades als nous hàbits de consum, encara més accentuats després de la crisi del Coronavirus. Vendre on-line és molt senzill amb aquest marketplace, i és una oportunitat de negoci que no es pot deixar escapar.

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive