6 trucs per acabar amb les despeses formiga (i que semblen un forat a la butxaca)
Notícies relacionades
6 trucs per acabar amb les despeses formiga (i que semblen un forat a la butxaca)

Un de cada dos espanyols té aplicació wallet: els beneficis del moneder electrònic

Pagar amb el mòbil o amb el rellotge és cada vegada més freqüent i té molts avantatges.

patrocini Pous renda
 

Els moneders electrònics s'han convertit en una forma de pagament cada vegada més popular i han canviat la manera en què les persones realitzen les seves compres. Segons una enquesta realitzada per PaynoPain, el 54% dels usuaris ja té una aplicació de moneder electrònic i el 95% l'utilitza per a realitzar pagaments. A més, el 17% dels usuaris fa servir aquest mètode per gestionar subscripcions.

Els moneders electrònics s'han convertit en la segona opció preferida per a realitzar compres en botigues físiques, amb un 16% d'adeptes, després de les targetes de crèdit. A més, ocupen la quarta posició com a mètode de compra en línia, amb un 15% de preferència, darrere de les targetes de crèdit, Bizum i PayPal. PaynoPain destaca tres beneficis clau d'aquesta forma de pagament:

  1. Rapidesa, autonomia i experiència contactless: quan un negoci té la seva pròpia aplicació de moneder electrònic, pot oferir als clients la opció de pagar sense diners en efectiu, targetes o datàfons. Només necessiten un senzill sistema d'escaneig de codis QR. D'aquesta manera, el client pot comprar i pagar a la botiga de manera còmoda i amb poca intervenció dels empleats, digitalitzant així la relació entre la marca i l'usuari. Tecnologies com la plataforma de pagament CHANGEiT permeten concentrar diverses funcionalitats de pagament, enviaments de diners, aplicacions TPV i fins i tot programes de fidelització.

  2. Fidelització de clients: utilitzant tecnologies de moneder electrònic com les que ofereix PaynoPain, un petit negoci pot convertir els seus clients en recurrents i diferenciar-se de la competència mitjançant descomptes, promocions o targetes de punts que garanteixin una experiència d'usuari àgil i autònoma. Tenir una aplicació de moneder electrònic sempre ha estat un valor diferencial, i aquesta tendència s'ha intensificat en els últims anys amb el creixement de les aplicacions.

  3. Seguretat en els pagaments: els moneders electrònics compten amb les mesures de seguretat necessàries per evitar qualsevol risc de robatori, tant per al client com per al comerç, i compleixen amb la normativa europea de pagaments PSD2. Són una garantia de tranquil·litat.

"Els clients s'han acostumat als pagaments digitals i han deixat enrere els diners en efectiu. Per això, oferir diferents mètodes de pagament s'ha convertit en una obligació per a tots aquells negocis que volen ser competents i no perdre quota de mercat. En aquest nou panorama de pagaments, els moneders electrònics han guanyatspecial força quan es tracta de realitzar compres en botigues físiques. La raó és molt senzilla: és una relació en la qual tothom guanya. Els clients no necessiten carregar diners en efectiu i els petits negocis garanteixen l'experiència contactless que els consumidors estan demandant", afirma Jordi Nebot, CEO i cofundador de PaynoPain.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive