Bridal Market Mataró: la importància de la presencialitat
Notícies relacionades
Bridal Market Mataró: la importància de la presencialitat

Bridal Market Mataró: la importància de la presencialitat

El format de Market permet veure ‘in situ’ a professionals i serveis i poder parlar directament amb transparència i garantia de qualitat

De les moltes parelles que es volen casar, n’hi ha que segur que pensen que ja s’ho faran elles, que no els fa falta un saló especialitzat com la Bridal Market Mataró. Potser sí, cadascú és lliure de fer el que vulgui, però de la mateixa manera que durant dos anys de pandèmia hi ha hagut tot de gestions que s’han fet sempre a distància i per pantalla i a l’hora de la veritart ha calgut desvirtualitzar-les, també en la preparació d’unes noces i la contractació dels serveis passa el mateix. Oi que, per exemple, tots els nuvis van in situ als llocs de celebració i tasten els plats o el pastís prèviament? Doncs per què no fer el mateix amb la resta de professionals que intervenen en un casament?

Que torni la Bridal Market Mataró permet recuperar la presencialitat, el tracte directe entre professionals i parelles. El veure, el tocar. No parles sobre supòsits i fotografies penjades en una pàgina web, no. Veus el que ofereix un determinat servei i hi pots parlar. Directament.

La direcció de Bridal Market Mataró, a més, selecciona amb criteri els expositors. A la xarxa, mai saps quina garantia o realitat hi pot haver darrere de cada empresa o autònom. “A la Bridal Market Mataró és la direcció la que valida les empreses expositores. Busquem noms amb trajectòria, solvència i experiència i fem un filtre previ per tenir el millor del sector nupcial”, explica el president de Negoci Empresa Mataró Xavier Martín

nuvis cotxe 3
Dos nuvis, en el seu dia més important

 

Seure i parlar

El format de market permet una disposició espaiosa i vistosa dels serveis i el sistema de reserva d’invitacions només per a parelles permet propiciar trobades in situ amb aquests serveis del sector i els seus responsables. “Pots seure amb el responsable de cada expositor, tenir la persona a davant, poder-hi parlar. La importància de la presencialitat és que tens a l’abast un professional que coneix les tendències, els complements, els materials… que coneix l’ofici. I la Bridal Market pot estar per vosaltres, pels nuvis”, explica Xavier Martín. 

El president no dubta a definir l’enfocament de Bridal Market Mataró com “la millor manera d’optimitzar el temps” per als nuvis. Perquè així com en l’oceà d’internet et pots perdre entre contactes, correus, pressupostos o recerques, a la cita mataronina parles directament amb el fotògraf, el responsable decoratiu o directament una wedding planner. Directament. “Pràcticament totes les parelles que venen a Bridal Market  Mataró és la primera vegada que es casen i se’ls nota la il·lusió pel dia i perquè tot els surti perfecte. Venir al market és una manera d’optimitzar el temps dels futurs nuvis i trobar in situ totes les respostes que, davant l’ordinador i a internet, serien preguntes”, reflexiona Martín.

De markets com el mataroní, a més, en surt un alt percentatge de negoci i cites concertades. Amb acords, o visites o reserves. És un format presencial que garanteix accessibilitat i genera una relació de confiança entre nuvis i professionals. I la confiança en aquests casos, és la base per edificar-hi a sobre l’edifici del millor casament possible. 

bridal 3
Expositors al Bridal Market

 

Per què Market?

De l’antiga fira nupcial a l’actual Bridal Market Mataró hi ha canvis substancials força més importants que un “rebranding”. Els mataronins recorden quan la gran cita del sector nupcial responia a una lògica firal, amb stands modulars i acotats. Tot quadriculat. Amb carpa inclosa, alguns anys, després va passar al TecnoCampus. Els temps canvien i del concepte de fira ara es passa al de market. 

“Quan diem market volem dir un espai obert i a vista, on els professionals poden exposar in situ i en certa manera reprodueixen una mica la seva botiga o servei. On la parella passeja i pot establir el contacte proper, directe”, explica el President de NEM.

Rere una iniciativa com aquesta hi ha tota una preparació amb la comercialització de l’equip de professionals (tot dones, per cert) de Tot Boda Experience. Una de les tasques que fan aquestes professionals són sessions de coaching amb els expositors seleccionats per assessorar sobre el muntatge i disposició de l’espai. “Volem que es generi un ambient tranquil, relaxat. Fins i tot alegre i divertit on les parelles vinguin a passar un matí o la tarda i puguin anar preguntant, parlant, seient, consultat… amb total comoditat i sense presses ni agobiaments de cap mena”, resol Martín

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive