BNI: el networking que canvia la manera de fer negocis
BNI: el networking que canvia la manera de fer negocis

BNI: el networking que canvia la manera de fer negocis

El grup BNI Orion del Baix Maresme inicia una nova etapa de trobades per crear sinergies i donar-se suport mútuament

De les postes en comú i el treball en xarxa sempre se’n poden treure aprenentatges i millores. Aquesta és la premissa amb la que s’ha reprès a la comarca el mètode de trobades de networking entre professionals, empreses i emprenedors del grup BNI. La setmana passada van començar les sessions del nou BNI Orion del Baix Maresme amb més de trenta membres de diferents empreses.

L’acrònim de BNI correspon al Business Networking Internacional, l'organització de negocis més gran del món. Es tracta d’un mètode de sinergies entre professionals,  present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d'empresaris que es donen suport globalment. El grup del Baix Maresme BNI ORION inicia singladura amb 30 empreses i professionals de sectors molt diversos, que de moment i per raons Covid es troben telemàticament.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 10.46.19

Assistents a la primera trobada

Canviar la manera de fer negocis

El nou grup es va presentar en una primera sessió en la que els assistents van conèixer el detall i les potencialitats del funcionament de l’organització, que pregona un canvi en la manera de fer negocis.  És tracta d’una companyia nord-americana que ofereix una eina  per empreses que busca consolidar la seva facturació i potenciar sinergies entre empreses a través del networking i les referències de qualitat. 

Els 30 membres del primer grup de BNI ORION són professionals d'àmbits molts diversos que a partir d'ara es reuniran setmanalment cada divendres a partir de les 6:30 h del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive