Whats App
Whats App

Els àudios de Whats App ja es poden escoltar més ràpid

Si tens amics que t'envien podcasts de 10 minuts, ara podràs escoltar-los en cinc.

Els àudios de Whats App són mès còmodes pels que els envien que pels qui els escolten i compleixen una norma que mereix una reflexió si qui us els fa és, en teoria, una amistat o un familiar a qui estimes: qui envia un àudio de Whats App és perquè considera que el seu temps és més valuós que el teu. Dit això, és una plaga que no té fi i per tant, des de Facebook han decidit posar-li remei. Des del passat 25 de maig, tots els àudios es podran escoltar a 1.5x de velocitat i inclús al doble.

Per activar aquesta funció simplement cal clicar la icona que hi ha al costat de l'àudio per veure a quina velocitat ho volem posar. un clic passa a un 50% més ràpid i un segon clic dobla la velocitat. El 2x potser és massa ràpid per entendre perfectament el que diu l'altra persona, però sens dubte la idea de posar-ho a 1,5x s'agraïrà en molts àmbits, sobretot quan algú traspassa tots els límits i t'envia notes de veu de més d'un minut.

Les noves condicions de Whats App

Des de la setmana passada estan actives les noves condicions de Whats App que si no has acceptat, et limitaran les funcions del programa fins que, en un futur, directament no puguis fer-lo servir. Principalment es volen creuar dades entre Whats App i Facebook, tot i que a Europa s'ha limitat el seu ús per un tema de protecció de les mateixes. Teniu tots els detalls del que suposen aquestes noves normes en aquest enllaç.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive