Bartomeu: Aquests són els millors aparadors nadalencs de Mataró
Bartomeu: Aquests són els millors aparadors nadalencs de Mataró

Aquests són els millors aparadors nadalencs de Mataró

Negoci Empresa Mataró reparteix 3.500 euros en premis als millors aparadors decorats per Nadal

Negoci Empresa Mataró ha lliurat els tres premis del Concurs d’Aparadors de Nadal a la ciutat. És una iniciativa per fer que el comerç lluis per Nadal i fos un pol d'atracció per passejar per la ciutat i comprar al comerç local. NEM ha establert 3 premis: de 2.000 euros, de 1.000 euros i de 500 euros. Els comerços adherits a NEM que han volgut participar es van apuntar i durant el mes de desembre han tingut els aparadors decorats per Nadal.

El jurat que ha escollit als guanyadors està format per professionals de l'Escola Artidi d'Escaparatisme i Visual Merchandising. Van fer una primera valoració a través de fotos, van escollir els més destacats i es van passar tot un dia sencer recorrent Mataró visitant els diferents aparadors per valorar-los. El jurat va valorar els aparadors a partir de factors com la idea, l'execució, l'impacte visual i comercial i la implicació i cura de detalls.

Aquest divendres el president de Nem, Xavier Martín, i la vicepresidenta, Anna de Quirós, han fet l’entrega dels xecs als tres Establiments guanyadors: Moldumat- Art, Xacuteria Bartomeu i perruqueria Bel.


Els guanyadors

 • 1R PREMI DE 2.000 EUROS: MOLDUMAT- ART
  Valoració del jurat: la integració dels seus productes amb el concepte d'arbre de Nadal, és una idea pròpia d'un comerç modern que usa la típica forma piramidal per a mostrar les virtuts dels serveis que ofereixen. Malgrat ser una execució visualment simple, s'aprecia perfectament la dedicació i selecció de marcs situats en els llocs adequats creant una prebase verda que suma protagonisme als marcs emprats a manera de garlanda.
   
  Moldumart
  Moldumart
 • 2N PREMI DE 1.000 EUROS: XARCUTERIA BARTOMEU
  Valoració del jurat: els aparadors oberts, que permeten veure l'interior de la botiga, són molt habituals avui dia. En aquest cas, el comerç en comptes d'usar una composició d'elements i productes que tapessin la visió de l'interior, ha optat per prolongar l'aparador i projectar-lo cap a l'exterior de la façana. Utilitzant, també, com a reclam una catifa vermella a la vorera, ha aconseguit crear una sensació d'entrada gegant sobre la vidriera que difícilment deixés indiferent als vianants.
   
 • 3R PREMI: PERRUQUERIA BEL (Sector Perruqueria/Estètica)
  Valoració del jurat: La decoració lateral esquerra a la façana, equilibra la composició arquitectònica de l'entrada a la qual se li suma un arbre, que, encara que des de lluny no s'apreciï, està compost per llibres apilats. L'ús d'aquests llibres no és un al·licient a l'aparador, però si ho és la seva il·luminació, que, pel disseny natural de l'entrada, brilla i realça el comerç fins i tot a plena llum del dia. Les escales de l'establiment segueixen una composició visual i de pensament què s´entén. Un arbre fet amb llibres donats pels clients i això mostra una dedicació i assertivitat amb els seus clients habituals. Una proposta diferent doncs els clients han aportat part de la decoració per aconseguir una idea diferent.
   
  Bel
  Bel

Des de NEM esperen que aquest sigui el principi d'una revolució d'aparadors. Anima als establiments a treballar els aparadors no només per Nadal, sinó durant tot l'any, ja que això fa que el comerç sigui més atractiu i que el públic tingui ganes de consumir a Mataró.

 

Comentaris (1)

Albert Fa 1 any
Bon dia perdoneo aun este que entra per enviar alguna foto de Mataro´ m, agradarie molt moltes gracias

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive