Hotels i turisme.
Hotels i turisme.

Capgròs.com - ACN

Campanya de Nadal nul·la als hotels del Maresme

Les restriccions propicien que molts hotels ni hagin obert: “si no es pot allargar la nit, no surt a compte”

Les restriccions a l'oci nocturn han condicionat la campanya de Nadal als hotels de l'Alt Maresme, on s'esperava tornar a operar amb certa normalitat. Allà, l'arribada de visitants ha estat pràcticament nul·la, ja que la gran majoria dels hotels han decidit tancar per falta de reserves.

Les restriccions a l'oci nocturn han condicionat bona part de l'activitat hotelera de la zona, que va veure com les reserves queien en picat i de forma "inesperada". "Tothom tenia la idea que serien unes vacances amb certes limitacions, però no esperàvem una limitació total", reconeix el president del Gremi d'Hostaleria del Maresme, Jordi Noguera.

Activitat nul·la

Segons el mateix gremi, l'activitat a la zona va ser pràcticament nul·la, amb municipis com Pineda de Mar i Malgrat de Mar on cap dels hotels va optar per obrir per Cap d'Any. "Si la gent no pot ballar, allargar la nit i fer despesa, no surt a compte obrir", assenyala Noguera. 

En el cas de l'Alt Maresme, a més, el nombre de cancel·lacions amb prou feines van ser compensades per la demanda local, ja que els establiments de la zona se centren en el mercat francès.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive