Aposta farmacèutica important per la planta del Masnou
Aposta farmacèutica important per la planta del Masnou

Aposta farmacèutica important per a la planta del Masnou

La farmacèutica suïssa Siegfried inverteix 15 milions d'euros en una nova divisió als centres de Barberà i el Masnou

patrocini pous lloguer segur
 

La iniciativa, dedicada a desenvolupar nous medicaments, donarà feina a 40 persones

La firma farmacèutica suïssa Siegfried ha invertit 15 milions d'euros en una nova divisió als centres de Barberà del Vallès i el Masnou que es dedicarà a desenvolupar productes farmacèutics. Segons indica la companyia, aquesta divisió esdevindrà el centre global per a la investigació i desenvolupament de producte farmacèutic del grup. L'empresa preveu ocupar més de 40 especialistes "altament qualificats" en aquesta iniciativa, que col·laboraran amb els clients de la companyia per traslladar les innovacions a escala industrial. També dedicarà part de les instal·lacions a fabricar productes orals d'alta potència.

El nou centre serà clau a l'hora de proveir la indústria farmacèutica amb serveis que van des del desenvolupament del producte fins a la producció comercial. També dedicarà part de les instal·lacions per fabricar productes orals d'alta potència, que permetran a Siegfried oferir més serveis en aquest segment del mercat.

Consolidant la presència al Masnou i Barberà

Carolina Bonifacio, directora del Centre de Desenvolupament de Sigfried, ha assegurat que el nou centre "consolida" la presència de Siegfried "a Catalunya i Espanya" i permet posicionar les plantes catalanes com a "referent a la xarxa global de la companyia".

Qui és i a què es dedica Siegfried Group? 

Siegfried Group és una companyia global especialitzada en el sector de la salut amb presència a Suïssa, Alemanya, Espanya, França, Malta, els Estats Units i la Xina. El 2022, la companyia va facturar 1.229 milions de francs suïssos i compta amb més de 3.600 persones que treballen a les seves onze plantes distribuïdes en tres continents.

Siegfried es dedica tant a la fabricació com a la producció de principis actius i productes acabats (com comprimits, càpsules, vials estèrils, butllofes, cartutxos i pomades), així com serveis de desenvolupament per a la indústria farmacèutica.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive