Els 10 joves contractats per l'Ajuntament
Els 10 joves contractats per l'Ajuntament

L'Ajuntament de Mataró contracta 10 joves per dotar-los d'experiència laboral

Els joves de 16 a 29 anys treballaran sis mesos a jornada completa amb contracte de pràctiques a diferents serveis

L'Ajuntament de Mataró ha contractat un total de 10 joves entre 16 i 29 anys amb contracte de pràctiques a jornada completa, durant mig any. L'objectiu és ajudar-los a desenvolupar la seva carrera professional, quelcom molt complicat per als joves catalans actualment a causa de l'enorme taxa d'atur i la precarietat que pateix aquest sector de la població. 

Els joves contractats tenen estudis de formació professional de grau mitjà, superior i estudis universitaris i han començat a treballar aquesta setmana a diferents departaments i serveis professionals. En concret són educadors d'escola bressol, auxiliars administratius i tècnics d'ocupació, tots ells de Mataró i entorns. 

La iniciativa s'emmarca programa Contractació per a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil –Joves en pràctiques, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i els Fons Social Europeu. Tots els joves contractats estan inscrits a l’Oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants de feina no ocupats.

La finalitat és millorar la ocupabilitat de tots ells, i per tant seu futur professional, dotant-los d'experiència laboral (aptituds i competències) derivades de la pràctica als seus respectius llocs de treball. D'aquesta manera es vol facilitar la seva futura incorporació al mercat de treball. Els nois i noies compten amb el suport d’un tutor/a d’empresa que en garanteix la correcta incorporació i desenvolupament.

Comentaris (1)

Déu n'hi dó Fa 18 dies
Espero que no sigui en Jordi Màrmol el que està radera d'això. Un estafador de mena

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive