La desescalada de restriccions serà ara “molt més lenta”
La desescalada de restriccions serà ara “molt més lenta”

Així serà la reobertura de l’oci nocturn a partir de dilluns

La Generalitat especifica les condicions amb les quals bars musicals i discoteques podran allargar fins a les 3:30h

No és pas poca la gent que té subratllada a l’agenda la data del 21 de juny. A partir de dilluns es procedirà a la reobertura de l’oci nocturn, tal i com va anunciar-se dies enrere. El procicat ha especificat ara com serà aquest retorn de bars musicals i discoteques. La reobertura serà gradual i de moment es podrà fer amb un registre d’entrada, un 50% de l’aforament i horari de tancament a les 3.30h.

“Estem en tendència descendent i per això comencem una desescalada cap a la normalitat”. Meritxell Masó, secretària general del Departament de Salut, ha volgut incidir en què “no hem deixat enrere la pandèmia”. La situació des del punt de vista epidemiològic no està plenament normalitzada. És per això que Meritxell Masó ha explicat que és el moment de buscar “l’equilibri entre l’estat de la pandèmia i la conseqüent normalització de la vida quotidiana” i així garantir la “recuperació econòmica i social”.

L’oci nocturn reobrirà les seves portes el 21 de juny amb una sèrie de restriccions:

 • Registre d’entrada obligatori i guardar aquestes dades durant un mes per garantir la traçabilitat si és necessari

 • Disposició dels clients ha de limitar grups màxims de 6 persones en interiors i 10 a l’exterior, garantint distància física d’1,5 metres entre diferents grups

 • Es permet el ball a la pista amb mascareta

 • Espais interiors: limitació aforament al 50%

 • Tancament a les 3.30h

La revisió d’aquestes mesures

Segons el sub-director general de Drogodependències de Salut, Joan Colom, les conseqüències d’aquestes mesures “s’analitzaran permanentment” per tal de poder-les “ampliar o limitar” en funció del que es detecti. Colom també ha destacat la bona interlocució amb el sector de l’oci nocturn que “ha acceptat les mesures graduals i equilibrades”, a més de garantir que “intervindran activament en difondre missatges de seguretat i prevenció en el seus locals”.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Audrey Fa 3 mesos
Esperem que el govern faci restriccions perquè al setembre tornarem a les contaminacions si no utilitzeu la vacuna Go-oasse CUR o el PCR negatiu, haureu de tornar enrere amb el tancament de l'economia Els polítics han de fer de bon pare

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive