Així serà el nou supermercat Aldi de Mataró, a Rocafonda
Així serà el nou supermercat Aldi de Mataró, a Rocafonda

Així serà el nou supermercat Aldi de Mataró, a Rocafonda

L’Ajuntament de Mataró aprova la modificació urbanística per permetre la instal·lació d’un supermercat de més de 1.000 metres quadrats

patrocini Pous nova llei
 

Aldi obrirà el seu segon supermercat a Mataró  i vuitè en tota la comarca del Maresme i ho farà a la plaça del Pintor Cusachs del barri de Rocafonda. El Ple Municipal de l’Ajuntament de Mataró ho va aprovar, ja que la tramitació urbanística per fer possible la instal·lació de la superfície ve associada a un Pla Especial de Millora Urbana. El que ha estat durant més de mig segle una fàbrica esdevindrà un supermercat d’entre 800 i 1.300 metres quadrats. 

El que ha fet el Ple és aprovar la modificació urbanística per tal que la parcel·la de la Plaça del Pintor Cusachs número 1 pugui acollir el futur Aldi. Amb aquest, davant per davant de la Ronda de Rafael Estrany, el seu espai per a gossos o les instal·lacions (ara provisionals, en un futur amb forma d’edifici de l’institut públic Les Cinc Sènies)  hi haurà un equipament que tant el govern com la resta de grups municipals consideren estimulant per dinamitzar aquesta zona. Tan sols la CUP es va abstenir de l’aprovació del Pla Urbanístic.

Render del futur Aldi

Render del futur supermercat


On en un futur hi haurà un Aldi ara s’alça un edifici industrial de la dècada de 1950. L’establiment que s’hi podrà implementar tindrà entre 800 i 1.300 metres quadrats i segons la regidora Núria Moreno “era una demanda dels veïns de l’entorn, tant el propi equipament com la millora de la zona”. I és que de retruc del nou Aldi i dins el propi Pla, el promotor privat permetrà la millora dels entorns amb ampliació de la vorera, millor accessibilitat i una nova zona verda.

De la instal·lació de l’Aldi n’ha de sortir, doncs, una millora de la zona i de la seva mobilitat tant per a vianants com rodada. 


Garantia de preus baixos


El model de descompte de ALDI facilita als seus clients vies d'estalvi en la seva compra habitual. Amb la finalitat d'assegurar que l'impacte en el consumidor sigui el mínim possible, la companyia revisa periòdicament els preus dels seus productes, posant especial focus en els articles bàsics, i estableix relacions de confiança i llarg amb proveïdors locals, que l'ajuden a desenvolupar la seva marca pròpia. Tot això, permet a ALDI oferir un assortiment complet amb una qualitat molt exigent al preu més baixos possible, sempre respectant la cadena de valor i l'entorn.

Comentaris (8)

Marcos Fa 10 dies
Lo que tendrían que hacer es una limpieza de moros que lo unico que hacen es intentar ocupar los pisos , robar y de todo menos tarbajar. Que no se dan cuenta que se estan iendo todos los españoles..
Emilio Fa 12 dies
Yo he estado en ese edificio qué van a derruir 26 años y sólo digo a la gente que vaya a comprar qué vigilen bien sus pertenencias qué al mínimo descuido se la aligeraran. Hay está la peor mafia de todo Mataró
Carol Fa 13 dies
Y el instituto para cuando el de las cinc senies .???
Ramon Fa 14 dies
Y cuan escomensaran las obres???,si tardan molt no arribaré a veural
Pepa pi Fa 14 dies
Menos supermercados y más limpieza en Mataró q está q da pena de toda la purria de gente q hay
Adoración Soldado Matas Fa 14 dies
Bienvenido Aldi
JB Fa 14 dies
Bravo, visca la competencia, a veure si la resta de supers s'apuntan a rebaixar preus.
Carles Bonamusa Fa 14 dies
Només 1300m2. Veient la maqueta em semblen pocs. En quan a la CUP segueixen el camí de C’s Bon dia.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive