La compravenda d'habitatges augmenta a Catalunya
La compravenda d'habitatges augmenta a Catalunya

83 nous habitatges de protecció oficial a tocar del TecnoCampus

Els pisos de la torre de sis plantes que construeix Culmia tindrà preus limitats per la Generalitat i seran accessibles a famílies amb un límit màxim d'ingressos

La ciutat de Mataró comptarà amb un total de 83 nous habitatges de protecció oficial un cop estigui finalitzada la promoció 'Monturiol Mar', que l'empresa Culmia està desenvolupant a tocar de Laia l'Arquera i del TecnoCampus. Aquest complex residencial comptarà amb sis plantes i es construirà en el sector del front marítim en ple creixement de la ciutat.

El més destacat d'aquesta promoció és que tots els habitatges són de protecció oficial. Això implica que el seu preu de venda o la renda pactada no pot superar el que legalment estableixi l’Administració de la Generalitat. Per accedir-hi cal estar inscrit al Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial, i es tenen en compte els ingressos de la unitat familiar. El límit màxim d’ingressos es calcula d’acord amb l’índex de renda de suficiència de Catalunya (IRSC), el nombre de membres de la unitat familiar i la zona geogràfica on es troba el municipi de l’habitatge. 

La promoció de pisos de promocio oficial introdueix una variable diferent en els entorns del Rengle i d'Iveco-Pegaso, els sectors actualment en desenvolupament de la ciutat on s'hi estan duent a terme diverses promocions que destaquen, en la majoria de casos, pels habitatges d'alt standing, i per tant no accessibles a un gruix important de la població. La limitació de preus dels pisos d'aquesta nova torre marca en aquest sentit una diferència. 

La promoció Culmia comprèn un edifici de sis plantes amb habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris i una superfície que oscila entre els 65 m² i els 90 m². Els habitatges comptaran amb àmplies terrasses i amb vistes al mar, ja que es troben pràcticament en primera línia. A banda, l'edifici inclourà elements destinats a l'estalvi energètic i la sostenibilitat, com ara un sistema d'aïllament conitnu de la façana per evitar la pèrdua o l'incement de temperatura a l'interior de les llars. 

Comentaris (11)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive