Portal Activem Catalunya / Gencat
Notícies relacionades
Portal Activem Catalunya / Gencat

'Activem Catalunya', una nova web que recopila tots els ajuts per la covid-19 a empreses i famílies

Un recurs per estar al dia dels ajuts i recursos per superar les dificultats econòmiques que ha provocat el coronavirus, tant en l'àmbit dels negocis com en la societat

El Govern ha posat en marxa 'Activem Catalunya', una web que recull totes les mesures i ajuts públics a l'abast dels ciutadans i les empreses per reduir l'impacte de la covid-19. El portal conté informació pràctica per sol·licitar-los i les prestacions es troben classificades per àmbits: ajuts de consum; ajuts per a treballadors; ajuts per a l'economia personal i familiar; ajuts d’habitatge i ajuts per a empreses i autònoms. Es pot accedir a trasvés de web.gencat.cat/ca/activem

Així mateix, compta amb una secció amb mesures i ajudes que s’activaran pròximament, entre les quals es troben actualment les ajudes per empreses del sector turístic.

En paral·lel, 'Activem Catalunya' també recopila informació actualitzada sobre l'evolució de les fases del desconfinament arreu de Catalunya i incorporarà les noves mesures urgents aprovades setmanalment a la Comissió per a l'elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO). 

El portal també inclou un apartat de preguntes freqüents i un altre amb els diferents canals d’informació institucional disponibles per efectuar consultes addicionals  (bots de Telegram i Whatsapp, informació en llengua de signes, etc.). L'activitat de la CORECO s'organitza en grups de treball temàtics que valoren i analitzen les mesures de reactivació que s’acabaran portant a terme. Per tal que els ciutadans puguin participar en el disseny de les propostes, ‘Activem Catalunya’ ha creat un canal a través del qual es podran fer arribar opinions, idees i suggeriments.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive