Vídeo: mira com és el nou Hospital CreuBlanca Maresme

Vídeo: mira com és el nou Hospital CreuBlanca Maresme

El proper dilluns 15 s'inaugura el nou centre hospitalari privat situat a l'antiga central de Caixa Laietana i amb una superfície total de 38.900 metres quadrats

BANNERCONSELLNUTRI
 

El proper dilluns 15 de gener de 2024 està subratllat al calendari amb la inauguració del nou Hospital CreuBlanca Maresme a Mataró. Amb l'objectiu de convertir-se en el referent hospitalari privat de tota l'àrea del Maresme, aquesta nova instal·lació busca oferir una atenció mèdica integral, individualitzada i de qualitat en una àmplia gamma de proves exploratòries i en més de 20 especialitats mèdico-quirúrgiques.

Segons Eulalia Alomar, directora general de CreuBlanca, "la posada en marxa del nou hospital reafirma el nostre compromís per aportar a Mataró i les seves àrees de confluència una major oferta assistencial de proximitat, que ajudarà a disminuir l'impacte de mobilitat cap a la ciutat de Barcelona".

A l'antiga Caixa Laietana

Situat al número 43 del carrer Pablo Iglesias de Mataró a l'antiga seu central de Caixa Laietana, el Hospital CreuBlanca Maresme consta d'un edifici de 6 plantes amb una superfície total de 38.900 m². Ha estat dissenyat i pensat pel benestar i la seguretat del pacient i els seus acompanyants, amb espais moderns, còmodes i lluminosos que compleixen amb els estàndards més elevats de sostenibilitat i eficiència energètica.

"Aquest projecte s'emmarca dins d'un creixement estratègic amb uns objectius clars de continuïtat, responsabilitat social i innovació per contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida dels ciutadans de Mataró i les localitats limítrofes", declara Alomar. "La nostra cultura de treball basada en l'excel·lència clínica, la projecció científica i el tracte proper, personalitzat i de qualitat que caracteritza CreuBlanca també serà evident en el nou Hospital CreuBlanca Maresme", afegeix.

Vista aèria del nou Hospital CreuBlanca Maresme
Vista aèria del nou Hospital CreuBlanca Maresme

Un centre hospitalari que vol ser referència

El Hospital CreuBlanca Maresme neix amb la finalitat de ser l'hospital privat de referència a tota l'àrea del Maresme. Compta amb un equip multidisciplinari de professionals de primer nivell i la tecnologia més avançada. Ofereix una atenció mèdica integral, individualitzada i de qualitat amb l'objectiu d'agilitzar l'atenció, reduir el temps d'espera i proporcionar un diagnòstic més ràpid, precís i personalitzat.

A més, el nou Hospital CreuBlanca Maresme disposa d'una planta completa dedicada a l'Àrea de Diagnòstic per la Imatge per realitzar una àmplia varietat de proves exploratòries, des de radiografia convencional fins a ressonància magnètica, TAC, radiologia intervencionista, ecografia i mamografia. Està equipat amb la darrera tecnologia i innovacions basades en la Intel·ligència Artificial (IA) per accelerar, perfeccionar i oferir imatges més nítides als estudis diagnòstics.

Actualment, l'hospital ofereix més de 20 consultes externes, destacant les especialitats de Medicina General, Endocrinologia, Traumatologia, Cardiologia, Urologia, Psicologia, Angiologia i Pediatria. A més, també ofereix altres serveis complementaris com urgències generals 24 hores al dia els 365 dies de l'any, anàlisis de sang i orina, estudis preoperatoris i proves d'esforç, entre altres.

En línia amb els valors de CreuBlanca, basats en la medicina individualitzada i l'atenció integral i altament resolutiva, el nou Hospital CreuBlanca Maresme aposta per circuits mèdics especialitzats, integrats per equips multidisciplinaris d'especialistes amb àmplia experiència en el diagnòstic precoç i el tractament de múltiples patologies. La Unitat de Chequejos Mèdics, la Unitat de Patologia Prostàtica o la Unitat Integral dedicada exclusivament a la Senologia i Patologia Mamària n'en són exemples.

En el seu compromís amb la docència, la recerca i la formació de professionals sanitaris, el nou hospital també disposa d'àrees de formació especialitzades per establir col·laboracions amb escoles superiors i universitats.

Comentaris (8)

Jordi Galdon Fa 1 mes
El Maresme som 500.000 persones i necessitem més hospitals.
Víctor Fa 1 mes
Esto no es noticia, es un panfleto publicitario, sin el mínimo análisis de el porqué inversionistas (quienes hay detrás) proyectan y obtienen el beneplácito de las autoridades locales, mientras el Hospital de Mataró, dependiente de un ente semipúblico, “Consorci”, arrastra importantes deficiencias de servicios.
Resposta Fa 1 mes
Com s'hi pot accedir? Com que és un hospital privat s'hi pot accedir de moltes maneres: pagant directament en efectiu, targeta de crèdit o transferència, pagant una quota a una mútua o a una companyia d'assegurances. La targeta sanitària de color blau que té tothom no serveix.
Joaquim Costa Fa 1 mes
Com es pot accedir aquest Hospital
Antoni Fa 1 mes
La sanitat pública està malalta, els voltors sobrevolen al seu voltant, els carronyaires oloren el festí ...
lolo Fa 1 mes
M'agradarà veure com es compaginarà el descans dels ingressats amb tota la gent borratxa i drogada que hi ha als caps de setmanes a la zona
Mayte Fa 1 mes
Buenas tardes! Me interesaría tener más información sobre las condiciones para acceder a los servicios. Gracias Saludos
Teresa Ballester Fa 1 mes
Bon dia. Voldria saber les condicions i preus per ser socia del nou hospital. Gracias
Josep Roca Cisa Fa 1 mes
Syrs: Necessito saber tota mena de condicions i preus per ser soci del nou hospital. Moltes gràcies Josep Roca

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive