Tractaments pioners per a la teva salut aquí al Maresme
Tractaments pioners per a la teva salut aquí al Maresme

Tractaments pioners per a la teva salut aquí al Maresme

Els diferents centres mèdics de la comarca compten amb tractaments, maquinàries i tecnologies punteres que milloren i simplifiquen molts processos

banner no facis cua3
 

Si sempre fas les mateixes coses, sempre reps els mateixos resultats. Aquesta màxima, de lògica aclaparadora, pot aplicar-se en molts àmbits de la vida però també amb la salut. Petits problemes o conseqüències pitjors d’un mal, d’una malaltia, d’una convalescència que no se n’acaben d’anar mai no ho faran si seguim aplicant el mateix mètode que fins al moment no ens ha resultat. Per això els diferents centres mèdics i professionals treballen sempre en la formació i aprenentatge i aposten per tractaments que les diferenciï: sigui per qüestió de tecnologia o maquinària, d’aposta per camps poc treballats o per materials o tècniques que fins ara no hi havia a la nostra comarca. 

D’exemples n’hi poden haver molts però en aquesta ocasió fem una selecció de cinc tractaments pioners que es poden fer al Maresme i que potser poden ser una manera diferent de resoldre atzucacs de salut per a molts maresmencs.


HALOTERÀPIA, respirar en una cova de sal


L’haloteràpia consisteix en respirar micropartícules de sal mineral roca 100% natural. Es tracta d’una teràpia natural complementària que es realitza dins de coves de sal, aportant beneficis substancials a persones que pateixen problemes respiratoris i dermatològics

haloterapia cova de sal

haloterapia cova de sal al Balneari de Caldes d'Estrac


Les micropartícules de sal concentrades es barregen amb l’aire de la sala i, durant el transcurs d’una sessió d’entre 40 i 60 minuts, són inhalades pels usuaris. D’aquesta manera, les micropartícules de sal arriben a totes les parts del sistema respiratori. Està indicat per a nens a partir dels tres mesos, dones embarassades i persones de totes les edats.

  • On: Balneari de Caldes d’Estrac. La Riera, 29. Caldes

PNI: la salut com a un tot


 La psiconeuroimmunologia és una disciplina de la medicina que relaciona tots els sistemes de cos humà i que utilitza eines com la nutrició, l’exercici físic funcional, la teràpia emocional o la comprensió de la fisiopatologia dels trastorns de la salut. Entén la salut i la malaltia d’una manera holística, integrada i, d’aquesta manera, permet tractar camps de la salut com per exemple desordres hormonals, disfuncions digestives, trastorns immunitaris, alteracions metabòliques i ajuda a millorar el rendiment físic.

  • On: Fisiocot. Al c/sta. Teresa, 33. Mataró

MOMMY MAKEOVER, recuperar la silueta després de l’embaràs


Es coneix com mommy makeover el conjunt de procediments quirúrgics que permeten retornar la silueta a dones que han tingut un o més embarassos. Fa referència a diferents tractaments a combinar per intentar recuperar la silueta prèvia a l’embaràs com abdominoplàstia, que permet aconseguir un abdomen pla i definit, reforçar la musculatura de la paret abdominal i tractar la pell flàccida i les estries o tractament de pit amb augment, elevació, reducció de pit. 

WhatsApp Image 2023 03 08 at 12.18.06
Els resultats visibles del Mommy Makeover


Es poden fer servir implants o no, individualitzant cada cas en funció del resultat que es vulgui aconseguir. També hi entra la liposucció. Aquestes tècniques es combinen en una sola cirurgia, permetent que en un sol temps quirúrgic i una sola recuperació la pacient retrobi el seu cos. També permet individualitzar al màxim el tractament, buscant un resultat òptim.

  • On: Clínica Dermaesthetics. C/ Bonaire, 7 Mataró

TECNOLOGIA PUNTA per a problemes de peu


 La bona salut dels peus és primordial i intervenir-hi amb cirurgia ja no té perquè ser sinònim de dolor, recuperació, cicatrius... Hi ha especialistes en cirurgia mínimament invasiva del peu. Aquesta tècnica és un tipus de cirurgia que a més de ser ràpida i pràcticament indolora, té l’afegit de deixar cicatrius mínimes, de manera que no perjudica l’estètica dels teus peus. A més, es tracta d’una intervenció ambulatòria, per la qual cosa després de la cirurgia podràs marxar i fer vida normal gairebé al moment i amb poques restriccions durant la teva recuperació. Igualment mitjançant les tècniques ecoguiades es pot filar molt més prim amb les infiltracions o amb tècniques més avançades com la radiofrequència.

$R7VKREM
La Clínica del Peu, a Mataró


Un darrer avenç és el de les plantilles digitalitzades. L’evolucio de les tècniques 3D ens ha permès des de fa un temps realitzar plantilles molt més personalitzades i acurades a les necessitats de cada pacient, utilitzant sempre els materials mes innovadors en la realització dels suports plantars i realitzant un seguiment específic. 

  • On: Clínica del Peu (Camí Ral, 482 Mataró)

PNL per a la cultura del dol


 La programació neurolingüística (coneguda també per les seues sigles, PNL) és un conjunt de tècniques de comunicació i comportament per al creixement personal. El mètode consisteix a identificar el que es vol millorar, analitzar com ho fa la gent que ho fan bé, sistematitzar aquesta informació i amb això entrenar-se a copiar els models. En el cas de la gestió del dol, la PNL pot ser una ajuda per a les persones que necessiten atenció especialitzada.  L’objectiu de les teràpies és poder millorar l’estat anímic, atendre les teves necessitats, gestionar les teves emocions, que et puguis esplaiar sense prejudicis i en total confiança i calidesa.

On: Irene Novoa (https://irenenovoapsicologia.com)

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive