Notable alt pel servei de rehabilitació de l'Hospital de Mataró
Notable alt pel servei de rehabilitació de l'Hospital de Mataró

Redacció

Notable alt pel servei de rehabilitació de l'Hospital de Mataró

El grau de satisfacció global és de 8 sobre 10, mig punt per sobre de la mitjana catalana i els pacients destaquen com a àrees qualificades d'excel·lent el tracte de metges i fisioterapeutes

Els usuaris del Servei de Rehabilitació de l'Hospital de Mataró han qualificat aquest servei amb un "notable alt" en una recent enquesta de satisfacció realitzada pel CatSalut. La nota global de satisfacció ha estat de 8 sobre 10, superant en mig punt la mitjana catalana. Els pacients han destacat especialment l'excel·lent tracte dels metges, fisioterapeutes i personal d'administració.

A més de la valoració positiva del servei, els usuaris també han atorgat puntuacions superiors a 9 en aspectes comunicatius, com la informació proporcionada en la primera visita i la resolució de dubtes durant les sessions. També han elogiat les condicions dels aparells i materials utilitzats i la neteja de les instal·lacions.

Les notícies al teu Whatsapp

  • Els titulars destacats de cada dia, directes al teu mòbil. Fes clic a aquí, envia la paraula Alta i guarda't el número a l'Agenda.
  • També pots trobar Capgròs a Telegram i subscriure’t als newsletters diaris de Capgros.com.

La majoria dels enquestats, un 90%, afirmen que tornarien a utilitzar el Servei de Rehabilitació de l'Hospital de Mataró, i un 86% assegura que ha experimentat millores en el seu estat de salut amb el tractament. Aquestes xifres superen significativament la mitjana catalana, que és del 78,8% i 68,6%, respectivament.

Eulogio Pleguezuelos, cap del Servei, ha destacat l'excel·lent treball de l'equip de professionals i comprova amb satisfacció com els pacients se senten ben atesos. L'activitat del servei ha estat notable, amb un total de 61.485 sessions de fisioteràpia, 9.575 sessions de teràpia ocupacional, 2.521 sessions de logopèdia, 845 altes de cirurgia menor i 11.308 visites a consultes externes durant l'any passat.


El Consorci Sanitari del Maresme és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, i les àrees bàsiques de Mataró Centre i Cirera Molins (a Mataró) i la d’Argentona.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive