Entrada del Convent Les Clarisses Arenys de Mar, convertit en punt de vacunació. Foto: ICS
Entrada del Convent Les Clarisses Arenys de Mar, convertit en punt de vacunació. Foto: ICS

Habiliten dos nous punts de vacunació al Maresme

Estan ubicats al Convent de Les Clarisses a Arenys de Mar i al Centre Cívic Lluís Jover a Vilassar de Mar

La xarxa de punts de vacunació segueix extenent-se al conjunt del territori. A mesura que avança l'administració de la vacuna contra la Covid i els col·lectius als quals s'aplica, es van habilitant nous espais on fer-ho. La setmana passada va entrar en funcionament el de l'Hospital Sant Jaume de Mataró, i ara se n'habiliten dos més al Maresme, en concret a Arenys de Mar i a Vilassar de Mar.

El Departament de Salut ha posat en funcionament aquesta setmana dos nous punts de vacunació, un al Convent de Les Clarisses d'Arenys de Mar, situat al carrer de Santa Clara, 18, i l'altre al Centre Cívic Lluís Jover de Vilassar de Mar, al carrer de Lluís Jover, 22. Els dos equipaments han estat cedits pels respectius ajuntaments.

Vacunació Lluís Jover Vilassar

Vacunació al Centre Cívic Lluís Jover de Vilassar. Foto: ICS

Aquests punts, gestionats per l’Institut Català de la Salut, obriran de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h i de les 15 a les 20 h. També els caps de setmana, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment. Els primers dies de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els 50 i els 59 anys i també a professionals sanitaris i estudiants de branques sanitàries majors de 16 anys. Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. També poden demanar cita al web vacunacovidsalut.cat.

Actualment al Maresme hi ha 5 punts d'administració de les vacunes: el Convent de les Clarisses (Arenys de Mar), el Centre Cívic Lluís Jover (Vilassar de Mar) i el CAP El Maresme, el Centre Cívic Pla d’En Boet i l’Hospital de Sant Jaume, tots tres a Mataró.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive