Nou punt de vacunació a l’Antic Hospital de Mataró
Nou punt de vacunació a l’Antic Hospital de Mataró

Nou punt de vacunació a l’Antic Hospital de Mataró

Amb el nou punt, ja hi ha tres centres de vacunació poblacional a la ciutat amb el CAP El Maresme i el Centre Cívic Pla d’en Boet

La vacunació de Covid-19 avança i cada cop abarca més grups poblacionals. Per això s’obren nous punts de vacunació al territori i Salut ha activat el tercer punt de vacunació de Mataró ubicat a l’Antic Hospital, l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Aquest punt obrirà de  dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h i de les 15 a les 20 h, sempre segons la disponibilitat  de vacunes que hi hagi en cada moment.  

El primer dia de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els  50 i els 59 anys, així com a les persones de més de 70 anys. 

El tercer de Mataró

El Centre Sociosanitari del CSdM forma part dels 17 punts de vacunació mitjans que hi ha  oberts a data d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord. Els altres 2 punts situats a  Mataró són el Centre d’Atenció Primària El Maresme (Camí del Mig, 36), i el Centre Cívic Pla  d’en Boet (carrer Juan Sebastian Elcano, 6). A partir de l’1 de juny aquests punts mitjans de  la Regió es complementaran amb dos punts de vacunació massiva a la Pista d’Atletisme de  Sabadell i al Palau d’Esports de Granollers. 

Antic Hospital Sant Jaume1

L'entrada al punt de vacunació de l'Antic Hospital

Pendents de la cita per SMS

Per poder vacunar-se al Centre Sociosanitari del CSdM o a qualsevol dels altres punts del  territori, cal formar part dels grups convocats pel Departament de Salut, segons dicta en cada  moment l’estratègia de vacunació. Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les  persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per  vacunar-se. També poden demanar cita al web vacunacovidsalut.cat.  

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes  disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets, es  recomana anar entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar si hi ha noves  cites disponibles. 

 

Arxivat a:

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive