Farmafree: la parafarmàcia "de Mataró de tota la vida". Foto: R.Gallofré
Farmafree: la parafarmàcia "de Mataró de tota la vida". Foto: R.Gallofré

Contingut patrocinat

Farmafree: la parafarmàcia "de Mataró de tota la vida"

Farmafree bufa 25 espelmes i celebra 25 anys de presència a la ciutat amb els seus 3 establiments i modernitzant el seu concepte de centres

La gent més jove pot pensar-se que a Mataró hi ha hagut parafarmàcies de tota la vida. I no és així, encara que ho pugui semblar. Aquest tipus d’establiment va estrenar-se just ara fa 25 anys lligats a un nom propi: Farmafree. Molta gent els preguntava llavors quan els veia al Carrer de Barcelona  “para què?”, “què vol dir parafarmàcia?”. I fa un quart de segle que Farmafree no només respon a aquells dubtes inicials sinó que ha convertit la seva aposta pionera en una referència que va molt més enllà de Mataró.

Quan es va estrenar el primer establiment de FarmaFree a la capital del Maresme, el nombre de parafarmàcies a Catalunya es podia comptar amb els dits d’una mà. N’hi havien a països com Itàlia i França i de la mà d’aquesta aposta feta per una empresa familiar començava la història de la parafarmàcia mataronina per antonomàsia. 

 

 

25 anys de renovació i adaptació constant 

Farmafree és actualment la parafarmàcia més gran de Catalunya

Un quart de segle després, aquesta empresa familiar mataronina està més que d’aniversari: celebra el quart de segle a Mataró, els primers 20 anys de presència al centre comercial Mataró Parc i renova la seva aposta per renovar-se contínuament i adaptar els seus establiments al gust, disposició i servei sempre del client. Van ser pioners fa 25 anys i actualment Farmafree és la parafarmàcia més gran de Catalunya. 

Què ha canviat en aquests cinc lustres? “Hi ha una preocupació i unes ganes de voler estar bé, la gent es vol sentir més jove, fa més esport i des del centre ens toca respondre a aquesta tendència social. Així ho hem fet, perquè l’important és que vagi evolucionant el que oferim quan canvia la societat i que el producte i el consum sempre estiguin surfejant, sobre l’onada”, explica Imma Serrat, copropietària de l'empresa.

 

 

 

Farmafree té la virtut de concentrar el millor dels productes i serveis i de mantenir-se en permanent renovació.

En certa manera Farmafree té la virtut de concentrar el millor dels productes i serveis i de mantenir-se en permanent renovació. Manté al dia els seus tres centres a la ciutat (Mataró Parc, Centre i Parc Central) i té com a pota important del projecte la potent botiga electrònica per la que també van apostar abans que la resta. A l’estiu estrenaven les noves instal·lacions de Mataró Parc i en l’actualitat són la gran referència a nivell comarcal. La seva responsable, Imma Serrat, assegura “l’enfocament dels nostres centres com a espais que responguin exactement al que es busca és el principal ADN de Farmafree i l’aposta que reforça l’aposta per la botiga presencial de tota la vida. La gent busca proximitat, consell i atenció personalitzada i té en els professionals de la casa l’acompanyament necessari”. 

Des del seu primer dia i fins avui, Farmafree obre perspectiva i garanteix un servei especialitzat a preus ajustats, partint d’un concepte integral d’atenció a la salut. Des de centre d'estètica a l'àmplia gamma de cosmètics i xampús a productes naturals, cultura bio, esport, complements, nutrició i dietètica, àmbit de criatures, o dona. Amatents als canvis de tendència i convertint els seus centres en espais on el client se senti atès, aconsellat i còmode. Ben atès, en definitiva. Perquè és llavors quan a Farmafree s’hi torna.

 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive