FarmaFree Mataró Parc és un dels tres centres de la firma a Mataró
FarmaFree Mataró Parc és un dels tres centres de la firma a Mataró

Article patrocinat

FarmaFree amplia instal·lacions a Mataró Parc i revoluciona la parafarmàcia

FarmaFree converteix el seu establiment a Mataró Parc una experiència sensorial i una de les parafarmàcies més grans de Catalunya

A FarmaFree estan d’enhorabona. Just en l’any en què es compliran 25 anys de la seva obertura a la ciutat, la cadena de referència en parafarmàcia estrena aquest agost les noves instal·lacions al centre comercial Mataró Parc, una aposta que pretén transcendir el vell concepte de comerç i oferir una experiència diferent al client, amb l’aposta d’espais sensorials. FarmaFree obre a Mataró Parc la parafarmàcia més gran del Maresme i una de les més grans de Catalunya, amb 300 metres quadrats d’exposició que tot just ara està per estrenar. Una petita revolució.

FarmaFree té 3 centres a Mataró

El centre de Mataró Parc és un dels tres que FarmaFree té a Mataró i que converteix aquesta empresa en una referència no només local sinó comarcal i de tota la part nord de Barcelona. El pas que fan ara és estrenar unes noves instal·lacions, una ampliació de l’establiment pel que van apostar des del primer dia d’obertura de Mataró Parc, des de fa dues dècades.  FarmaFree és un dels noms que ha reforçat el lideratge del centre comercial mataroní.

Les àmplies instal·lacions de FarmaFree Mataró Parc
Les àmplies instal·lacions de FarmaFree Mataró Parc

Canvi en el concepte d’establiment

La firma, que aposta per estar sempre amatent als canvis del model de consum  desenvolupa amb les noves instal·lacions una mutació del concepte de botiga en uns nous espais sensorials. “L’important és que el client se senti bé i còmode i que l’experiència sigui completa, explica Imma Serrat, responsable de FarmaFree. Després de setmanes d’obres, els nous 300 metres quadrats d’espais es divideixen sectorialment en àrees sensorials diferents totalment adequats a les noves mesures sanitàries i des d’on l’especialitzat equip de professionals del centre poden atendre i oferir atenció i tracte especialitzats. En tot moment al centre de Mataró Parc hi ha 6 especialistes per atendre la clientela des de les diferents especialitats.

“Hem volgut crear un espai diferent, on el client encara se senti més ben tractat del que ja se sentia. Prioritzem el servei i l’atenció personal de manera molt ben preparada amb un equip professional conegut i especialitzat, les persones són el es valora, som el valor afegit de FarmaFree”, explica Serrat. 

Les instal·lacions noves de FarmaFree, àmplies i lluminoses

Les instal·lacions de FarmaFree Mataró Parc són àmplies i lluminoses

Les especialitats

Els diferents espais i especialitats de FarmaFree constitueixen una sèrie d’àrees o racons del nou espai ampliat, en el qual amb tota comoditat el client es pot deixar atendre i assessorar, conèixer les diferents opcions i primeres marques. Hi ha els espais ja característics de FarmaFree com la de cura ide la pell i el cabell, área del nadó i la mare, medicina natural, nutrició i control de pes i l’area per esportitstes.

Nova àrea de marques naturals i bio

Una de les noves àrres és la de marques naturals i bio, únicament. Aquesta darrera, la de productes naturals, és una de les que més en puixança està i és que la recerca i la priorització de productes ecològics ha passat en molts casos a ser una elecció primordial per a nous perfils de clients: “Cada cop més la gent busca allò natural, és una tendència clara entre el client més jove que vol un consum més fàcil, més bàsic i més sostenible, en definitiva més conscient”, assegura la responsable de FarmaFree.

L'àrea bio de FarmaFree Mataró Parc

L'àrea de cosmètica natural i bio

 

A l’àrea de nadons i mares, per exemple, hi trobem totes les primeres marques del més buscat com productes de cura, cosmètica, complements o alimentació. També hi ha l’espai de cura especial per la mare o l’especialitat  àrees com dermocosmètica, amb tres persones especialitzades, que realitzen diagnostic de pell i cabell mitjaçant dermoanalitzador . Un exemple del nou concepte d’establiment és, per exemple, el beauty-bar amb el qual en una barra es pot experimentar amb les textures d’un o un altre producte, de forma relaxada, perquè l’elecció sigui plenament satisfactòria amb allò que es vol comprar.  

En l’àmbit de nutrició, FarmaFree també és una referència clara amb especialitat en nutrició, nutrició esportiva, control i pèrdua de pes o l’important espai de medicina natural on trobem una àmplia gamma de solucions per diverses patologies. 

La comunicació, sempre oberta

FarmaFree, a més, dona molt valor a la interactuació amb els seus clients, té oberts els canals de comunicació presencials i via web. Ofereix als seus clients diverses possiblitats de consulta i compra , via web, Whatsapp i entregues ràpides en 2 hores a Mataró. A més del seu centre a Mataró Parc, disposa de dos punts de venda més a Mataró: Farmafree C/Barcelona, i Farmàcia Parc central, i un centre d’estetica i consulta de Nutrició en el seu centre de c/Barcelona. L’empresa espera amb aquest nou concepte de parafarmàcia renovar el seu lideratge i sobretot la vocació de seguir oferint el millor tracte, experimental i sensorial, a les persones que escullin cuidar-se en aquest nou centre.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive