Mataró Camina per l'Alzheimer
Mataró Camina per l'Alzheimer

Redacció

Caminar per l’Alzheimer sempre val la pena

Mataró Camina per l’Alzheimer obre inscripcions per la seva 16a edició, prevista pel proper 1 d’octubre

banner estudiocapi 23
 


La solidaritat i el suport a les persones que pateixen l’Alzheimer són els protagonistes d’un esdeveniment especial a la ciutat de Mataró: la Caminada per l’Alzheimer 2023. Aquest esdeveniment, que ja és una tradició anual estimada a la comunitat mataronina, brinda una oportunitat única per unir-se en la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa i per recaptar fons per a una causa tan important com és l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme.

El procés d’inscripcions per a la Caminada 2023 es va inciciar l'1 de setembre i es pot realitzar de dues maneres: presencialment o en línia. Aquells qui prefereixin inscriure’s de manera presencial tindran l’oportunitat de fer-ho a diversos punts estratègics de la ciutat, com La Rambla (Plaça Santa Anna), Cor de Maria (La Riera 58), Mataró Parc (Passadís de la primera planta) i Plaça Illa Cristina (Barri de Cerdanyola). Aquesta opció també permetrà als participants adquirir cava solidari com a mostra de suport a la causa. Els preus d’inscripció són assequibles per a tothom, amb 10 € per als adults i només 5 € per als menors de 12 anys.

Per aquells que prefereixin l’agilitat de les inscripcions en línia, el lloc web oficial de l’esdeveniment, www.matarocamina.cat, serà l’eina ideal per a la inscripció. Les inscripcions en línia també podran recollir les samarretes a punts específics de la ciutat, com la Plaça Santa Anna o al Cor de Maria, o bé una hora abans de l’inici de la caminada mateix, al punt de sortida. En tots els casos, serà necessari presentar un document acreditatiu o el rebut original de pagament.

Per l’AFAM

És important destacar que tots els fons recaptats a través de les inscripcions seran destinats íntegrament a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), una entitat que treballa incansablement per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i els seus familiars. Així, aquesta caminada no només és una oportunitat per fer exercici i gaudir d’una jornada agradable amb la família i amics, sinó també un mitjà per contribuir a una causa noble i necessària.

La Caminada per l’Alzheimer 2023 no només és una mostra de solidaritat sinó també una oportunitat per conscienciar sobre aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta tantes vides. Aquest esdeveniment ens recorda la importància de la recerca, la prevenció i el suport a les persones afectades i les seves famílies. Així que agafeu les vostres sabates de marxa i prepareu-vos per fer un pas cap a l’esperança, perquè junts podem fer una diferència significativa en la lluita contra l’Alzheimer.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive