Un grup de participants a Mataró Camina per l'Alzheimer. Foto: V. B.
Notícies relacionades
Un grup de participants a Mataró Camina per l'Alzheimer. Foto: V. B.

Unes 4.000 persones caminen per l'Alzheimer a Mataró

La Caminada per l'Alzheimer ha tornat a ser un èxit de participació, recuperant el seu format habitual pre-pandèmia

Unes 4.000 persones han participat aquest diumenge, dia 25, a Mataró Camina per l'Alzheimer, la tradicional caminada solidària que enguany ha pogut recuperar el seu format habitual pre-pandèmia i que, com solia ser habitual, ha tornat a ser un èxit de participació.

No s'ha batut el rècord de participants, tal i com es desitjava des de l'associació Mataró Camina, però s'ha assolit una xifra molt notable de persones disposades a caminar al llarg d'una de les tres rutes proposades, d'un màxim de 15 kilòmetres, perfectament senyalitzades i amb la bona organització habitual de l'esdeveniment, plena de voluntaris i d'organitzacions col·laboradores. 

D'aquesta manera, s'ha format una marea de samarretes grises (el color de la peça que es regalava enguany) que ha anat arribant en onades fins al Parc Central, on hi ha hagut la festa final amb diverses activitats per a tota la família.

WhatsApp Image 2022 09 25 at 14.05.54 (1)

Festa final al Parc Central

Tots els beneficis recaptats es destinen a l'associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFAM), que duu a terme nombrosos projectes per a les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars. 

L'ambient de festa era total aquest diumenge al matí als entorns del Parc Central, ja que mentre al Parc vell es feia la festa de la Caminada, a l'Espai Firal hi havia una trobada de cotxes antics, també amb fins solidaris (recaptar fons per a l'hospital Sant Joan de Déu) que també ha atret un públic molt nombrós. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive